![]() |
|
200 bini devirdik :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emreeee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 Saat 22:47 |
307 307 1,4 hdi aracım 10, yılında 200 bin kilometreyi geçti yaza girmeden iyi bi bakim yaptirayim diyorum motor aksamında neleri degistireyim nelere iyi bakım yapmam gerekir
|
|
2004 307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maşallah iyi yol yapmışsınız. kazasız belasız cezasız nice nice km'ler yaparsınız inşallah. yağ ve filtre bakımı dışında aklıma bişey gelmiyor. ama kayışlara falan da baktırın. hareket eden tüm parçalara baktırın genel olarak.
Düzenleyen xmen - 07 Şubat 2015 Saat 10:56 |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk önce tüm filtreleri (Hava,polen,mazot filtresi,yağını) değiştir.Baskı balata,fren balataları,Triger Seti,alt takımı,rot & balans bunları bi kontrol ettir.Bunları yaparsan aracın seni kolay kolay üzeceğini zannetmiyorum
![]() Düzenleyen korkusuz202 - 07 Şubat 2015 Saat 13:20 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
emreeee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triger ve devir daim motoru değiştircem en kisa zamanda fakat kullandığım yagdanmidir nedir motor sesi beni çok rahatsız ediyo devir 3 bini geçince ses kesiliyo turboyla alakası olabilirmi
|
|
2004 307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motor sesine kullandığın yakıt ve yağ da etki edebiliyor.Ekstra birşeyler yazmak istiyorum Ufak da yararı olsa motorun koruma kapağı tak çıkart yapa yapa gevşyiyor.Uclarını kalınlaştırarak boşluğunu giderebilirsin ve de bu mazot filtresinin alt ve üst yerlerinde ki bağlantılar da ses yapıyor.Beyaz yerlerine bant ile kapattım motorumun sesi biraz da olsa kesti.Son olarak kaputun keçesi eskimişse bi döşemeciye git kaput altı keçe yapsınlar yada orjinalinide alabilirsin
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |