![]() |
|
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
junenight ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı junenight
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 Saat 22:35 |
Daha evvel 1.4 hdi dynamic model aracım vardı 2008 model.
şimdi 1.6 hdi almak istiyorum. sizce arasında ne gibi farklılıklar var. ve bana zararı ve yararı ne derece olur. almak istediğim aracıda paylaşayım diyorum sizce fiyatı nasıl. |
|
Peugeot 207 1.6 HDi Allure
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç gercekten guzelmis .. Begendim.
Emsallerinin fiyati hakkinda bir bilgim yok .. Fakat araci begeniyorsam ben allirim 1.6 hdi baya iyidir .. Bnm su anda 1.4 benzinli var bundan soraki tercihim 1.6 hdi olacak Allahin izniyle |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
kasa aynı sadece arka stoplarında ve ön tamponda değişiklik var. 1.6 hdi da motor kasayı çok rahat kaldırıyor 1.4 hdi ile aynı yakıyor. bu aracın yazdığı rakam bence fazla
|
|
![]() |
|
junenight ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı junenight
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu allure 1.6 lar ne kadar oluyor fiyatları.
|
|
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Abi senin yerinde olsam , zaten 207 yi kullandım e kasa da aynı demiş arkadasşlar , bide 308 i kullanayım da bakayım derdim şu linldeki mesela forumdan abinin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2008-peugeot-308-1.6-hdi-110-bg-dizel-ekstrali-hatasiz-199226698/detay/ |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı junenight
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi km den sebep sattım aracımı km düşük araç arıyorum ve 207 tercihim :)
|
|
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Ozaman ayrı konu abi :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |