![]() |
|
torpido aydınlatması? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 Saat 17:14 |
|
206 / 2006 x-desing olan arkadaşlar orjinalinde torpido aydınlatması varmı dır araçlarınızda?
|
||
![]() |
||
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim arabadada yok 206 xr
|
||
106 206 306 FaRkEtMeZ Bas Gaza AfFeTmEz
|
||
![]() |
||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
Benim eski arabamda vardı 2004 model xt
|
||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
||
![]() |
||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2000 model roland garros varbenm aracta
|
||
![]() |
||
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim aracim x-desing modeli orjinalinde torpido aydınlatması yok ama takmak istersen kolayca yapabilirsin.
|
||
206 x-desing 1.4 benzinli
|
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
benim arabada şuan var orijinal den yaptım :)
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
|
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
benim aracın resimleri forumda actıgım konularda var ama torpido yok söle sölim bir arkadaş paylaşmıştı torpido için ama söle sölim malzemeler öle torpido swichi arama el frenindekiyle aynı ama adı farklı zaten torpidonun sol altında küçük bir yer var oraya tam oturuyor :) malzemelerde basit 1 adet el freni müşürü 1 adet 3 lü led genelde reklamcıların kullandıgı uzun ömürlü 1.5 metre kablo bunuda tavan lambasını pozitif ve şasesine bağladınmı tamamdır.
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |