![]() |
|
206 Klima Düğmeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2015 Saat 11:41 |
![]() |
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzelmiş valla
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Ebay dan yapmadım ama aliexpressten köpekbalığı anten istedim 56 gün kaldı diyor beklemedeyim :) bunlarda hoşuma gidiyor.. anten gelsin bundan da isticem..
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
56 gün iyiymiş bende sipariş verim bundanda gelsin bari aslında forumda isteyenleri toplasakda toplu alım yapalım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
o iş zor kardeş.. kimden nasıl para alacan nasıl takip edecen bir sürü iş
|
|
![]() |
|
aynen aliexpresde 15 tl 3 ü burdan alayım daha iyi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
http://tr.aliexpress.com/item/C4L-Keyless-Entry-Keyless-Go-Smart-Key-Push-Button-Remote-Start-Car-Alarm-for-Citroen/1798569743.html
bu nasıl bişey 206 ya olur mu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
muhtemelen olur ama çok iş çıkarır bide bunu takacak adam bulman lazım.. 300 den işçilik isterler daha çok istemezlerse..
|
|
![]() |
|
Gerek yok :D ilerde hazır yapılmıs 308 i alırız
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Dugmeler bir islem gerektirir mi acaba ?
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
eskisini cıkarıp bunları takıyon :D takımı basitte alması mesele bugun yarın sipraiş veircem bn
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Emin olun almak ve takmak kolay . Asil is eskisini cikarmak.
|
|
![]() |
|
senin arabada gördüm zaten abi bunları ilk , zormu cıkarttın sen , kac günde geldi eline malzeme
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Forumda eskisini sokemeyen bir kac kisi geri satti. Cidden zor ben baya ugrastim. Ama panel cok saglam onu da test etmis olduk.
|
|
![]() |
|
düğmeler ankarada 55 tl yok artık ya
|
|
![]() |
|
![]() |
|
satıs acıklamasındada eski düğmeşleri penseyle kolayla sökersiniz yazıyor :d bide alicilk e sorun :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Valla arkadaslar benim göstergedeki ampül patlamıştı akşam katanlıkta yarım saatte tamamen söktüm t5 ampülü taktım neden bu kadar sökmek zor oldu anlamadım
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Ben genelde ebay'dan alisveris yapiyorum Fransa'ya ortalama 10-20 gun arasinda geliyor ve ebay daha saglam bir site aliexpresse gore paypal ile odemeside daha saglikli oluyor.
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Merhaba, bu dugmelerden aliexpres den sipariş verdim ve yaklaşık 40 günde geldi. Orjinal düğmeleri pense yardimiyla kolaylıkla soktum. Çok sik duruyor, ayrı bir hava kattı diyebilirim.
|
|
![]() |
|
Aldıgınız linki atarmısın bende sipariş edeyim adres olarak neresi gösterdiniz şubeden filan alınır mı kargo
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |