![]() |
|
206 Debriyaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
debug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2015 Saat 17:29 |
Merhabalar,
2005 206 1.4 16v araç var. Son zamanlarda debriyaj'dan sesler geliyor. Aslında debriyajı bıraktığımda da bi ses var motor çalışırken fakat debriyaja bastığımda bu ses ya kesiliyor ya iyice artıyor. Kayış sesi gibi bir ses vardı bi kaç gün önce şimdi baya enteresan sesler çıkarmaya başladı
![]() |
|
![]() |
|
debug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana yardım edecek yook muu :( işe gidip geliyorum araçla yolda kalacam diye korkuyorum vallahi :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |