![]() |
|
Peugeot 206+ 2010 Comfort Lastik Ve Jant Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2015 Saat 14:54 |
Arkadaşlar merhaba.Aracımın üzerinde fabrika çıkışı 175 65 14 goodyear lastik ve kapaklar var.Ben değiştirmek istiyorum.15 jant takmayı düşünüyorum.
1- 15 jant takarsam aracı yormayacak konforu bozmayacak en uygun lastik ebatı nedir?Markada önerirseniz sevinirim. 2- Orjinalini bozarsam araca bir zararı olur mu? Özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Düzenleyen qimyager - 04 Şubat 2015 Saat 14:57 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 185 55 15 - 206 gti jantı bulabilirsen temiz tavsiye ederim.
2 - kullanabileceğin ebatlar belli araban fazla yakar konforun azalır ebatı çok büyütürsünde sürekli torsiyonlarında sıkıntı çıkarır ön takımda çok çukura girmezse kolay kolay birşey olmaz.
Düzenleyen GökhaN - 04 Şubat 2015 Saat 14:57 |
|
![]() |
|
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
185 55 15 takarsam arabam fazla mı yakar?Konfor azalır mı?
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Bende 195/50/15 var bi sorun olmuyo petlas hiz lastigi biraz cukurlarda rahatsiz ediyo oda yavas girmeye ozen gosterecez mecburen
![]() |
|
![]() |
|
Bu kadar mı yok mu aracının lastiklerini değiştiren ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
aynı konudan belki 50 tane olduğu için forumda arama yaptıranı öneririm.
|
|
![]() |
|
yakıtta artar konforda azalır
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim ;)
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
senın ölçülerinn aynısını kullanıyorum bende 15 jant takmayı düşünüyoorum 207 nın monaco jantları var 15 güzel gözüküyorlar yada rc jantların 15 olanı var onlardan bakıcam 5 kol olsunda hangisi olursa olsun benım nıyetım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
15 jant isteyen varsa verebilirim ben 16 yapicam 15inc zumbo celik jant 195/50/15 petlas performans lastik uzerinde lastikler daha yeni
![]() |
|
![]() |
|
karasimsek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karasimsek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar selam.Bende 15 rc jant aldım, havalar biraz daha ısınsın yaz lastiği alacağım, 206 ya 195 50 R15 davlumbazda küçük durmuyor değil mi?
|
|
![]() |
|
H-KAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2014 Konum: %90 istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
aradan zaman geçmiş, ne yaptınız bilmiyorum ama; 1- 185 60 R15 takarsanız hiç sorun olmaz (benim araçta fabrika çıkışı bu ebat)... 30 yıla yakındır ticari ve binek birçok araç kullandım, şu iyi bu süper diyenleri boşverin, şimdiki lastiklerin çoğu belli bir teknolojiyle üretiliyor, önemli olan aracınızı ne şartlarda ve ne şekilde kullandığınız, tercihinizi hem buna hemde bütçenize göre yapın derim.. zevk sizin.. 2- fabrikanın öngördüğü opsiyonun dışına çıkmamanızı öneririm, önerilen yükseltmenin dışına çıkmazsanız bir zararı olmaz... kazasız ve sıkıntısız iyi günler dileğiyle :)
Düzenleyen H-KAN - 23 Eylül 2015 Saat 09:59 |
|
![]() |
|
ferdi05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
bilader ben dün jant lastik aldım 15 inç rüzgar gülü jant lastik aldım süper oldu lastiği dunlop aldım sıfır ses çok hos ve çukurlarda falan tık yok süper yani tavsiye ederim....
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
|
karasimsek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karasimsek
Arkadaşım lastik ölçüleri nedir alabilir miyim?
|
|
![]() |
|
ferdi05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
195 50 15 dunlop aldım sıfır ses....
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karasimsek
Peki yay varmı, davlumbazda küçük durdu mu? 175/65/R14 den sonra bana ufak gibi geldi.Resim varsa çok yardımcı olur.
|
|
![]() |
|
daha yay nasip olmadı ...taktıramadım arka süper torsiyonla oynamaya gerek yok ama 5 cm yay süper olacak istersen watsaptan numaranı yaz atatyım foto
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |