![]() |
|
206 PLUS 3 SATIRLI EKRAN TAKMA YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 16:59 |
Güncel.
|
|
![]() |
|
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alicilik kaptan peugeot özel servisine gittim.Aracım 206 plus hdı comfort modeli.Bu arabaya bilgisayar bağlanıp dış sıcaklık sensörü açılıyomuş dedim.Yok öyle bişey dediler.Daha önce hiç denemedim dedi ordaki kişi.Sen bilgisayar bağlanınca hangi kısımdan neelrin açılacağını biliomusun?
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Ruhsat yanımda değil 20 gün snra atarım ozaman olursa ekranı da alırım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
17haneli sase numarani ozelden bana bi atsana. |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Ali abi benm 2002 ben tusu yaptım tusa bastıkça tarih ve saat geçişleri yapıyorum ekran takınca diğerlerinide görürüm demi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araciniz eski galiba sadece saat olanlar eski modeller. 2003 oncesi araclarda olmaz. |
|
![]() |
|
aracınız kac model
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim o ekranda sadece saati gosteriyo boyle bişey yapılabilirmi yapılırsa yaptırcam 3 satırlı yol bilgisayarı olurmu arkadaslar ??????????
![]() |
|
106 206 306 FaRkEtMeZ Bas Gaza AfFeTmEz
|
|
![]() |
|
Kardeşim istanbuldayım ben pendik kaynarcada oturuyorum.Özelden haberleşelim.
|
|
![]() |
|
212omer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
kardeşim bende bu cumartesi yaptım güzel oldu çalışıyor
istanbuldaysan gel tarif ederim sana |
|
![]() |
|
Son bir soru.Fader ayarını açtır arka kolonlar aktif olsun demişsin.Serviste bana arka kapılarda kolon olsa ses gelir dediler.Kolon varmı arka kapılarda?
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim.Denicem umarım başarılı olurum :)
|
|
![]() |
|
Çok detaylı foto yok. Düşündüğünüz kadar zor bir işlem değil.
Çerçeveyi söktüğünüzde kenarlar şu şekidle olacak ![]() Burda alttaki deliklerde vida olacak bahsettiğim torks vidaları. ![]() Bu ekranın üst kısmı. ![]() Elimdekiler bunlar vidalara dikkat edin özelilkle ekranın vidalarına. |
|
![]() |
|
Ali kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Yazdıklarını resimle ifade etme gibi bi şansın var mı acaba?Çok makbule geçer.
|
|
![]() |
|
Ben hiç bilmeden giriştim korkulacak bişi yok.
1- panelin siyah bir çerçevesi var. Klima ağızları ile ekranın üst kısmını kaplıyor. Bu çerçeveyi ekran şapkasının üst kısmından ince bir tornavida ile sökmeye başlayın. Tırnakları var İLk defa söküleceği için biraz zor olabilir ama sökülüyor. yukardan aşağı doğru ineceksiniz. 2- Çerçeve sonrası 2 tane 20lik torks vidası var onları çıkartın. 3- panelin sağ ve solundan parmakla tutup kendinize ve yukarı doğru çekin. Çıkınca hemen flasorun soketini çıkarın. 4- ekranın üst köşelerinde 2 tane yine torks vidası var. onları sökün. 5- ekranın kablosu ekranın ustunde soketle bağlı ve kablo ekranın ucunda bir köprü ile sabitlenmiş. Kabloyu ordan kurtarın. 6- Soketin üstüne bastırıp kemerini aşağı indirin. Soket çıkacaktır. Takma işlemi de tam tersi. Flaşörün soketini unutmayın. Tuş için, silecek kolunun ucundaki kapağı bıcak veya ince tornavida yardımı ile çıkartın. altında ayaklar var minik onları kırın bir tükenmez kalemi çıkartın. yayından bir miktar yaklaşık1cm kesip ucunu biraz genişletin ve söktüğünüz yerin ucuna koyun. 2.5cm olacak şekilde kalemin arkasından kesin orda ince bir delik olacak oraya koyun ve kapağı kapatın. hepsi bu kadar Yol bilgisayarı içinde bilgisayardan aktivasyona gerek var druumuna göre. Yol bilgisayarı parametresi araç üzerinde değildir. Parametre ekran beyninde. Eğerki ekranda parametre açıksa bilgiyi alırsınız. Ama ekranda parametre kağpalı ile ise bunu açtırmanız gerekir. RDS için radyo parametrelerinden lokasyon ayarını asya dan doğu avrupaya çevirmeniz lazım. HAzır radya menusune girmişken fader ayarını açtırın. Arka hoparlörler bu şekidle aktif oluyor. |
|
![]() |
|
Beklemedeyim kardeşim :)
|
|
![]() |
|
buldum galiba bekle atıcam :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
konsolun fotosunu cekip atarmısın pc de varsa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yavas yavas anlayarak dene bence :D bende bilmiyordum nasıl söküldüğünü 206 ımda soınra blgi ekranının şapkasını biraz oynattım sallandı , 1-2 dakka düşündüm çektim geldi :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sökmesine sökerim de elimde kalır diye korkuyorum.Olmadık bi yerinden tornavida sokarım.Kırmayalım durduk yere.Bilen arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |