![]() |
|
206 PLUS 3 SATIRLI EKRAN TAKMA YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2015 Saat 12:57 |
ARKADAŞLAR MERHABA.FORUMDA YENİYİM.ARACIM 2010 206 PLUS COMFORT MODELİ.BENİM İLK ARABAM :) ARACIM İÇİN 3 SATIRLI EKRAN SİPARİŞ ETTİM.BU HAFTA KARGOLAYACAKLAR.NETDEN VE FORUMDAN ARAŞTIRDIM EKRAN TAKMAYI VE COM 2000 TUŞ YAPIMINI.ANCAK PEK BİŞEY ANLAYAMADIM.SORMAK İSTEDİKLERİM ŞUNLAR
1-KONSOLU NASIL SÖKÜCEM VE YOL BİLGİSAYARINI NASIL BAĞLİCAM? 2-SİLECEK KOLUNDAKİ TUŞU NASIL ÇIKARTICAM? HANGİ KISMINA YAY TAKICAM VE HANGİ KISMINI KIRICAM? 3- YOL BİLGİSAYARINI TAKTIKTAN SONRA SERVİSE GİDİP HERHANGİ BİŞEYİ AÇTIRMAMA GEREK VAR MI? RDS TUŞUNA BASINCA HERHANGİ Bİ HAREKETLİLİK YOK ŞU AN. |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Biraz arastirsaniz bir kac defa yazdim.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
|
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
KONSOL BUNA BENZİYOR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
206 ya benzese yardım ederdımde 207 ye benıyormus senın konsol ama arasttır bulursun
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ARAŞTIRDIM BULAMADIM.HERYERDE 206 İLE İLGİLİ PAYLAŞIMLAR VAR.206 PLUS ARACI OLUPTA YOL BİLGİSAYARI TAKAN YOK MU HİÇ?
|
|
![]() |
|
Foruma kayit olurken kurallari okumamissiniz. Forunlarda buyuk harfle baslik acip yazi yazmak yanlistir. oncelikli buna dikkat etmenizi mevcut yazilarinizi duzeltip kendinizi tanitan bir baslik acmanizi tavsiye ederim. 206+ ve 207 nin gogusun sokulmesi ile ilgili detayli dokumanlar mevcut biraz arastirin. |
|
![]() |
|
Öncelikle forum kurallarını ihlal ettiğim için özür dilerim.Detaylı dökümanları ben bulamadım.Kaç gündür araştırıyorum.206 için paylaşımlar var.Ancak 206+ ve 207 için herhangi bişey yok.
|
|
![]() |
|
Kimsede 206 plus yok mu?Yada ilk kez ben takıcam herhalde yol bilgisayarını :)
|
|
![]() |
|
bende baktım da kimi sökülmeyecegini yazmıs :D hiç de konu acmamıslarda bu sitede vardır bide bura bakım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sökmesine sökerim de elimde kalır diye korkuyorum.Olmadık bi yerinden tornavida sokarım.Kırmayalım durduk yere.Bilen arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen.
|
|
![]() |
|
yavas yavas anlayarak dene bence :D bende bilmiyordum nasıl söküldüğünü 206 ımda soınra blgi ekranının şapkasını biraz oynattım sallandı , 1-2 dakka düşündüm çektim geldi :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
konsolun fotosunu cekip atarmısın pc de varsa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
buldum galiba bekle atıcam :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Beklemedeyim kardeşim :)
|
|
![]() |
|
Ben hiç bilmeden giriştim korkulacak bişi yok.
1- panelin siyah bir çerçevesi var. Klima ağızları ile ekranın üst kısmını kaplıyor. Bu çerçeveyi ekran şapkasının üst kısmından ince bir tornavida ile sökmeye başlayın. Tırnakları var İLk defa söküleceği için biraz zor olabilir ama sökülüyor. yukardan aşağı doğru ineceksiniz. 2- Çerçeve sonrası 2 tane 20lik torks vidası var onları çıkartın. 3- panelin sağ ve solundan parmakla tutup kendinize ve yukarı doğru çekin. Çıkınca hemen flasorun soketini çıkarın. 4- ekranın üst köşelerinde 2 tane yine torks vidası var. onları sökün. 5- ekranın kablosu ekranın ustunde soketle bağlı ve kablo ekranın ucunda bir köprü ile sabitlenmiş. Kabloyu ordan kurtarın. 6- Soketin üstüne bastırıp kemerini aşağı indirin. Soket çıkacaktır. Takma işlemi de tam tersi. Flaşörün soketini unutmayın. Tuş için, silecek kolunun ucundaki kapağı bıcak veya ince tornavida yardımı ile çıkartın. altında ayaklar var minik onları kırın bir tükenmez kalemi çıkartın. yayından bir miktar yaklaşık1cm kesip ucunu biraz genişletin ve söktüğünüz yerin ucuna koyun. 2.5cm olacak şekilde kalemin arkasından kesin orda ince bir delik olacak oraya koyun ve kapağı kapatın. hepsi bu kadar Yol bilgisayarı içinde bilgisayardan aktivasyona gerek var druumuna göre. Yol bilgisayarı parametresi araç üzerinde değildir. Parametre ekran beyninde. Eğerki ekranda parametre açıksa bilgiyi alırsınız. Ama ekranda parametre kağpalı ile ise bunu açtırmanız gerekir. RDS için radyo parametrelerinden lokasyon ayarını asya dan doğu avrupaya çevirmeniz lazım. HAzır radya menusune girmişken fader ayarını açtırın. Arka hoparlörler bu şekidle aktif oluyor. |
|
![]() |
|
Ali kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Yazdıklarını resimle ifade etme gibi bi şansın var mı acaba?Çok makbule geçer.
|
|
![]() |
|
Çok detaylı foto yok. Düşündüğünüz kadar zor bir işlem değil.
Çerçeveyi söktüğünüzde kenarlar şu şekidle olacak ![]() Burda alttaki deliklerde vida olacak bahsettiğim torks vidaları. ![]() Bu ekranın üst kısmı. ![]() Elimdekiler bunlar vidalara dikkat edin özelilkle ekranın vidalarına. |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim.Denicem umarım başarılı olurum :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |