![]() |
|
süt döküldü yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2015 Saat 01:22 |
![]() |
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada arac kokmaya başladı hafif hafif lütfen yardım edin
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 ay önce amca oğlunun başına geldi iç döşemeleri falan komple değiştirdi .:S arabaya binemez oldu kokudan çok kötü bir şey o ya dökülebilecek en kötü şeylerden biri geçmiş olsun..
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
kardeş bidiğimiz soba kömür koy içerisine
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Gecmis olsun biz araba sattik o yuzden.
1 sut 2 ceset Bu kokular gitmiyor aractan. karbonatli urunler kullanin . Karbonat guzel bir koku emicidir. Asprin ile guzelce silin. Devam ederse haliyi degistirin. |
|
![]() |
|
Cok tesekkurler dun karbonatti doktum uzerine az su koydum bakalim asiri koku yok bugun sirkeli su ile silip havalandiracam paradoks arkadasim komuru sadece oaraya koyacammi
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
abi ilk yaptığım yorumda soba kömürü yazmışım yanlış olmuş, kebaplık kömür olacak ayrıca açık bir şekilde iki üç tane koyacaksın günlükde değiştir ayrıcada sürekli köpük yaparak gideremezssin halı yıkama makinası ile kurutmaya da çalış
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
aynen kebaplık kömür ceker kokuyu eskiden buzdolablarında kullanırlardı hatta.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Mankal komurumu yoksa baska tipi varmi onun
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
evet mangal kömürü
|
|
![]() |
|
cok sağol kardeşim şimdi hemen koyuyorum işallah faydası olur
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
hadi hayırlısı, olmuyor diyede çıkartıp atma uzun sürer ve günlük değiştir dediğim gibi ızlak yerleri kurula sürekli
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
kaRDEŞİM 3M VE WÜRTH E AİT TEMİZLİK MALZEMELERİ VAR DÖŞEMELER İÇİN ONLARDAN AL 1 LİTRE SUYA BİR KAPAK FLAN KOYUP KÖPÜRTÜP SİLİYORSUN KOKU GİDİYOR ARTI SİLDİĞİN YER YENİ GİBİ OLUYOR VE İLAÇ PAHALI AMA BÜYÜK HALI YIKAMA FABRİKALARI VAR EVLERE KOLTUK YIKAMAYA GELİYORLAR ONLARDANDA TEMİN EDEBİLİRSİN BEN 5 LİRAYA ALMIŞTIM BİR ARA EVE KOLTUKLARI YIKAMAYA GELEN HALI YIKAMACIDAN WÜRT HALI KOLTUK VE YÜNLÜ YÜZEY TEMİZLİĞİ İÇİNDİR YAZIYORDU KOKU FLAN KALMIYOR
|
|
change
|
|
![]() |
|
saol kardeşim bi araştırayım yardımlarınız için cok sağolun
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Süt kokusu kötüdür geçmiş olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
arkadaşın biri würth demiş ama uyarayım, ben farklı würth ürünleri kullandım. hem pahalılar hem de hiç bi b*ka yaramıyorlar, dünyanın en büyük kalpazanlık şirketi gibi geliyor bana.
|
|
![]() |
|
okan0665 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
arka koltuğa ve halıya ayran dökülmüştü, şimdi eser yok. şöyle temizledim:
1) kuruyana kadar bekledim. bu sürede kokuya dayanmak gerekiyor. iyice kuruduktan sonra sertçe bir fırçayla temizledim. çıkan kuru ayran parçalarını elektrikli süpürge ile süpürdüm. 2) yoğun deterjanlı bol köpüklü suyla iyice sildim. koltuk da halı da iyice ıslandı, elle bastırınca beyaz köpük çıkacak kadar. sonra bunu da elektrikli süpürge ile çektim. böylece fazla köpüğü ve suyu almış oldum. 3) en zor kısmı bu kısım. aynı yeri bu kez suyla silip duruladım. bu aşamada suyu birkaç kez değiştirmeniz gerekebilir. sildikçe köpürüyor çünkü. köpük çok az kalana kadar silmek gerekiyor ayrıca. 4) elektrikli süpürge ile iyice ıslanmış olan halıyı da koltuğu da süpürdüm. ne kadar çekebilirseniz o kadar iyi. daha sonra kusma yapmasını önlemiş olursunuz. 5) fazla suyu alınmış yerleri bu kez kuru bezle sildim ki kalan nemi alayım. tamamen kuruması için camları birer parmak bir iki gece açık bıraktım. işlem tamam:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |