![]() |
|
307 yazılım güncellemesi ve lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 Saat 05:23 |
olabilir, vuruntu olmaması lazım o güncellemeden sonra hiç kalmadı diyorlardı.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece 1 den 2 ye geçerken biraz vuruntu hissediyorum diğer geçişlerde hissedilmiyor. Ancak aracın 110 beygir bir araca göre hantal olduğunu düşünüyorum. Yazılımdan sonra daha serileşme olurmu acaba.
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
![]() ![]() ![]() ![]() |
vites geçişlerini hissediyorsan muhtemelen vardır. son yazılımda otomatik vitesler için vites geçişlerinde büyük bi düzeltme olduğunu okumuştum.
manuel için güncelleme yaptırıpta lpg ile sıkıntı yaşarmıyız tekrardan lpg tanıtmak vs gerekir mi?
|
|
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende otomatik vitesin yazılımı varsa güncelletmeyi düşünüyorum. Varmı daha önce yaptıran
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar 307 aracımda en son ne zaman yazılım güncellendi bilemiyorum. servisin önünden geçerken uğrayacağım güncelleme varsa kursunlar,
yanlız şöyle bi kaç soru var aklımda; 1. eğer güncellenirse lpg ile sorun yaşar mıyım.. 2. 307 2003 2006 modellerin en son güncellemesi ne zamandı yaptıran arkadaş (manuel şanzımanlı) araçta bi değişim farketti mi. bi kaç özellik eksik onlar açılıyor oto kapı kilitlenmesi tuşa giderken basılı tuttuğumda aktif olmuyor vs vs.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |