![]() |
|
Arkadaşlar lütfen acil yardımmm!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Mehmet332 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet332
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2015 Saat 21:37 |
|
Arkadaşlar öncelikle merhaba..Bi kaç ay önce almış olduğum 2001 model 206 Colorline aracım var yani almaz olaydım desem yeridir.. Sıkıntıyı şöyle özetleyeyim araba sanki LPG liymiş de benzin taktırılmışçasına bi sıkıntısı var, nasıl ? Yani sıralı atiker var araç benzinde bazen almıyor bile, aldığında da öyle Orantısız ki gaza hafif bas kendi kafasına göre alçalıp yükseliyor ilk devrini bulana kadar galiba, LPG ye geçtiği an araba oluyor sana canavar yaa..çalışmamazlık yapabiliyor ve tutarsız yani benzinde.
Yaptıklarım: benzin pompası Değiştirdim komple 550 kağıt gitti hava ve benzin filtreleri değişti yağ su falan fistan tam. Akü yeni daha üç dört aylık garantisi Sürüyor.. Ekstra denemelerim depoyu bitirip shell-nitro koydurdum bitirdim bi kaç kez temizlenir diye, hatta bi ara 100kmye yakın sadece benzinle kullandım düzeldi gibi oldu, ama olmadı sadeca o gün için benzinde bayaağı gidecen de normale dönecek sürüş..ertesi sabah yine aynı oluyor kafayı yicem bilen duyan bi yardım etsin lütfen.. Düzenleyen Mehmet332 - 02 Şubat 2015 Saat 21:38 |
||
![]() |
||
T€K€ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba.
Supermarketlerde benzin katkilari var bogaz ve enjektörlere cok iyi geliyor.bi dene bence 20 tl civari.sonuc verebilir.. |
||
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
||
![]() |
||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilk önce ucuzdan pahalıya yapacaksın önce bi boğaz kelebeğini temizletseydin.. Sorun ya boğaz kelebeği yada enjektörlerde olabilir. benzin hortumlarında bile bile olabilir.. dediğim gibi ufaktan büyüğe..
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
![]() |
||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
bendede buna yakın arıza var ama çözemedim boğaz kelebegini temizlettim bujileri benzin filitresini aynı yani
|
||
![]() |
||
Mehmet332 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet332
|
KATKI MADDELERİNİ ÇOK ÖNERMİYORLAR BU YÜZDEN BULAŞMADIM BUNLARA KATKISIZ OLSUN DİYE UĞRAŞILIYOR YAKIT HATTA SAF TEMİZ :) İLİŞMEDİM BU NEDENLE İLİŞSEM Mİ ? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet332
|
sorma o konuda dengesiz davrandık yeterine zaten artık bundan böyle nasıl ederim şaşırdım kaldım her ustadan farklı birbirinin tezini çürütecek şeyler duymaktan inanın bıktım vallah... |
||
![]() |
||
msty_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|
Eski aracım 2000 model civic aynı sorunu benzinden lpg ye geçiş esnasında yaz kış sıcak soğuk fark etmeksizin yapıyordu. Yok boğaz kelebeği yok yakıt pompası yok lpg filtreleri ne fayda.en son atiker beyni 60 tl ye değiştirdim sorun çözülmüş oldu.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet332
|
msty_35 Sorun tam aynı miydi emin misin çünkü LPG de değil sorun benzinde yani yine de LPG beyniyle mi çözdün yani ?
![]() |
||
![]() |
||
Stive ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
|
Katki kesin kullan arac ceyrek depo olsun. Katkiyi koy. Arkasindan 10 - 20 tl daha benzin al. Benzin bitmeye yakin normal hayata devam et bende de vardi ayni sorun bu sekilde cozdum
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet332
|
Stive Bilader katkı hangisi marka ve etki alanı nedir ? Onu araştırdım ne alsam bilemedim yoksa onu deneyecektim birde shellden kaliteli koyduruyorum işe yarar diye, çeyrek deponun üzerine katkının tamamını mi koydun? Ve 1 kere kullandın yetti mi ? |
||
![]() |
||
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
Siz nasıl ustalarla çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Benzin pompasını test edemeyecek ustaya iş yaptırmayın. Bir manometre ile çok rahat test edilir sağlam mı değil mi diye yahu. Sorun gaz kelebeğinden çok enjektör sorunu gibi enjektörleri test ettirin.
|
||
![]() |
||
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
|
Enjektör'den Başka Bişey Değil Sorunun.Aynısı(Tıpatıp) Benimde Başıma Geldi Benzinde bazen çalışmıyor çalışsa bile rolanti bi aşağı bi yukarı seyrediyordu lpgye geçince herşey normaldi, benzinde 80 km üzeri kullandım ve şuanda bir sıkıntı yok çok şükür...
|
||
Olmadı Öyle Yaparız...
|
||
![]() |
||
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
|
aynı sorunu yaşıyorum şuan kardeşim
1. enjektorlerden birinde sorun olabilir el becerin varsa enjektor soketlerini araç çalışır haldeyken tek tek çıkartıp takarak arızalı olanı tespit edebilirsin. 2. krenk devir sensoru yüzünden araç rolantide durmuyor. devir ibresi bazen 900 lerde bazen 1000 üstüne çıkıyor gaz verip bırakınca. boşuna buji bobin için ugrasma para verme
|
||
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |