![]() |
|
STOP ikaz lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elite66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2015 Saat 13:21 |
Herkese merhabalar, bir ay önce 2002 model 307 aldım ve bir aydır sanayiden çıkamıyorum :) şimdi de yeni fark ettim normal mi bilmiyorum ama aracı çalıştırdığım da gösterge panelinde STOP yazısı, ABS simgesi ve motor simgesi 2-3 kez yanıp sönüyor bu durum normal mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
dahi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun öncelikle, arac 13 yaşında doğal olarak yenilenmesi gereken ömrünü doldurmuş parçaları değişine kadar sanayiden çıkamıyabilirsiniz (:
O bende de oluyor, motor ilk çalışırken sarsıntıdan dolayı bir nevi sürücüyü uyarıyor tam ateşleme zamanı hareket etme gibisinden, motor sıcak olduğu zaman çoğu zaman çıkmaz bile. Allah kaza bela vermesin.
|
|
![]() |
|
Elite66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim, âmin cümlemize inşallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |