![]() |
|
Araç cam suyu yardımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 Saat 12:46 |
Aracımın cam suyu bitmişek üzere yazlık cam suyu ile antifreeze li cam suyunu karıştırsam bi sorun olurmuu aşırı köpük falan. Giresun da yaşıyorum don olayi hiç denecek kadar az :) NOT: DAHA ILK ARACIM ILK TECRUBELER OLDUĞU ICIN YANLIŞ BISEY YAPMAK ISTEMIYORUM :)
Düzenleyen TugyyStyle - 30 Ocak 2015 Saat 12:46 |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bişey olmaz antıfırızlı özelligini kaybeder sadece
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke araçlarımızda hep böyle sorunları düşünsek dime :) Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin arıza görmesin inşaallah. :)
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustam antifreeze li su yetti sıkıntı olmadi bende sadece antifreeze liyi kullandım. :))
Amin hocam rabbimiz kimseye kaza bela vermesin :)) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |