![]() |
|
hiç mi bilen yok :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vyslcckldg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: avcılar/istanbu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vyslcckldg
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 Saat 02:25 |
Arkadaşlar araç 206 hdi 2006 model yakıt filtresini yag filtresini falan değiştirdim ondan sonra rölantide dengesizlikler olmaya başladı 900 ile 1000 arasında oynuyo neden olmuş olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Düzenleyen vyslcckldg - 30 Ocak 2015 Saat 18:06 |
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
![]() ![]() ![]() ![]() |
hava filtreside değiştimi?
boğaz kelebeği kirlenmiş olabilir, hiç temizlediniz mi?
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
vyslcckldg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: avcılar/istanbu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vyslcckldg
Hava filtresini değiştim fakat filtrenin altında sünger gibi birşeyvardı usta o süngerle taktı filtreyi doğrusu öylemi oluyo birde boğaz kelebeği dediğin tam olarak ne oluyor biraz cahillik varda .☺ teşekkürler
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rolanti oynuyo demişken arabayı sabah çalıştıyorum sis açıyorum 9 oluyor kapatıyom 8 oluyor :) ama benm akü ölük o halde idare edimde akü değişirim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
katalizör kurum yapmıstır degişecek yada temizlenecek rolantı kalıbrasyonu yapıyor sanırım servis
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vyslcckldg
tiksindim resmen
mazot filtresi hava filtresi yag filtresi değiştim rolanti oynamaya başladı değiştiğime pişman oldum.
|
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Adaptasyon dediginiz seyi servise yaptirmaya gerek yok kanimca, rolanti motorumu taktigimda devir 6000 di, 6 defa kontak ac kapa yaptim 4000 e duatu, yine tekrarladim bi kac defa dengelendi.
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
O pamuklu kaplama bana da denk gelmisti ama ben sonradan acip sokmustum, psikolojikmidir nedir, araba gaza tepkisiz kalmisti :D
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vyslcckldg
ben çok cahilim bu nedir arkadaş :) rölanti devri 6000 nasıl oluyo kontak açıp kapayınca 4000 edüşüyo :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
adaptasyonu servise yaptırmak istemeyenler için bir yöntemdir :D
|
|
Loading...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |