![]() |
|
206 1.4hdi feline kalkışta stop (çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 Saat 21:20 |
Aracımda özellikle kırmızı ışıkta kalkış esnasında stop eme arızası vardı. Rampa müşiri değişti 6 ay sorunsuz bindim daha sonra tekrardan yapmaya başladı servise rampa müşirinin değiştiğini bildirip takılan parçamı hatalı diye sorduğumda servis enjektörlere bakmamız lazım dedi trabzondan bir arkadaşım müşir soketine baktır dedi. stop edince de anti pollution fault diyor bilgisayara baktığımızda da düşük ray basıncı hatası yazıyor. Özel servisteki bir ustam rampa müşirini tekrar değiştirelim dedi değiştirdik 3 4 gün hiç sıkıntı yapmadı çekişimde gayet güzeldi sonrasında ilk yağan yağmurda aracım hatayı tekrarladı .Tekarar aynı ustaya gidince enjektörlere ve pompaya baktırmamız lazım dedi ama aklım acaba rampa müşir soketindemi sorun diye düşünmeden edemiyor. Aracıkaldırırken deviri 1500 lere çıkartarak kaldırdımmı hiç bir stop etme durumu olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Düzenleyen ufk_kptn - 14 Şubat 2015 Saat 20:59 |
|
![]() |
|
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu bir bilgisi olan.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var arada düzeliyor fakat rolantide falan kalkmaya çalıştın mı stop ediyor yok mu daha önce başına gelen banada pompa ve enjektörlere bakılması lazım dedi ama 2 müşür varmış genelde onlardan yapıyormuş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Enjektörlerde olma ihtimali bile beni korkutuyor baya masraflı oluyormuş dediğiniz gibi bazen her ışıkta yapıyor bazen günde 1 defa. Acaba 2. müşirin ismini biliyormusunuz.
Birde araca carbon clean yaptırsam faydası olurmu kilometresi 152k oldu. Düzenleyen ufk_kptn - 02 Şubat 2015 Saat 10:43 |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
ben her 2 depoya bir shellden alıp kullanıyorum aracı biraz rahatladıgını hissediyorum
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Ben ilk zamanlar würth kullandım anti pollition fault hatasını söndürdü ama şuan hem hata ve hem stop problemi yaşıyorum.
|
|
![]() |
|
Yok mu bilgisi olan.
|
|
![]() |
|
Bugün 300tl ye mazot pompa müşirim değişti bakalım sonuca göre şimdilik bir sıkıntı yok gibi ilerleyen aşamada sizi bilgilendririm
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
sonucu bekiyoruz hocam aynı sorun bendede var hadi hayırlısı
|
|
|
|
![]() |
|
Dünden beri yaklaşık 100 km yaptım şehiriçi şeytan kulağına kurşun hiç sıkıntı çıkmadı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bilgilendirme için teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |