|
direksiyon böyle kaplanır on numara :) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 Saat 20:14 |
||
arkadaşlar nette gezerken gördüm 307 direksiyon kaplama yapıyor bayan.. çok hoş oldu bende sipariş verdim yapacam geldiğinde umarım böyle olur.. |
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ekstra bisi goremedim ben. 50 60liraya mobil bu isi yapanlar var.
Onemli olan simidin orta baglantilarini da kaplayabilmek.onu bu da yapmamis. |
|||
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2 sene önce kaplatmıştım böyle 30 liraya bir saate yakın sürmüştü ve çok memnunum.
direksiyonda soyulma varsa,eli karartıyorsa kesin yapılmalı.
|
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
15 tlye aldım 1 saatte dıktım kadınınkindende güzel oldu onlarınkı tam deri harelde kalın duruyor:))
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
ysndrsn19
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
|
||
Nerden aldiniz acaba yardimci olabilir misin. Bende alacagim
|
|||
Eric Cartman
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
|
||
Direk aracın direksiyonuna özel olarak kesilip yapılan kaplamalarda var. Emin olun bundan çok daha güzel duruyorlar
Mesela bu direksiyona özel kaplama |
|||
Screw you Guys I'm Going Home
|
|||
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
ysndrsn19
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
|
||
Peki bu sekilde yani videoda oldugu gibi delikli mi yoksa igneyle bizim delmemiz mi gerekecek
|
|||
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bunu herkes yapabilir zaten ki mecbur durumdakiler veya yıpranma ıstemeyen ınsanların hepsi yapıyor.Ayrıca profesyonel kaplamaların maliyeti çok yüksek ki profesyonel dediğime bakmayın elinde malzeme olsa zaten direksiyonu söküp herkes o şekıldede kaplar.Sarmal kılıflar fena durmuyor kullanılabilir bu videoda yapılanı ben beğenmedım hem ip çok kalın hemde dikiş tipi hoşuma gitmedi.Bende yaptım en az 2 saat sürüyor aksilik çıkarsa dahada fazla.Piyasada satılanlarda ekstra delikler yok ama dikiş yerlerinden geçiriyorsun iğneyi oda rahat geçiyor açılmamış oluyor gerdirdikçe deri.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
ysndrsn19
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
|
||
Peki dikis aralarindan gecirdikten sonra ipler dayanikli olabiliyor mh
|
|||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bende bu gidişle bu uygulamadan yapacağım , direksiyon yolunmus kazlara dönmüş , şuan kılıf var oda cok kalın direksiyonu kavrayamıyorum :) tek el kullanıyorum direksiyon kalın manevralarda elimden kaçıyor :) kerata
|
|||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|||
rzy.dnz
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bunlardansa sedef kaplama daha guzel duruyo bence hem aracin renginden de yapabiliyosun siyahta yapabiliyosun 20 lira maliyetli ;)
|
|||
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sedeflere baktım da minibüs gibi oluyor dediler :) direksiyon
|
|||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|||
rzy.dnz
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yok abicim ya ne alaka du ben kaplaticam onumuzdeki hafta atarim resimlerini direksiyon elfreni bide vites topuzu ayni arabanin renginden istesen siyah yapiyosun orjinal direksiyon gibi duruyo en azindan hem zahmetsiz hem maliyeti ucuz;) |
|||
Eric Cartman
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
|
||
Sedef nedir hocam yapmayın gözünüzü seveyim ya. Güzelim araçlarınızı minibüse kamyona çevirmeyin. Kişisel zevkler elbette tartışılmaz lakin kabul görülmüş gerçekler vardır ki, onlardan biride sedef kaplamanın minibüsçü, kamyoncu işi olduğudur.
|
|||
Screw you Guys I'm Going Home
|
|||
rzy.dnz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ya tamam genelde minibus kamyonlar kullaniyo ama onlarin kullandigi farkli benm soyledigim farkli siyah lastik gibi bisey orjinal gibi duruyo ayni bi arastir nette falan vardir muhakkak o parlak sedeflerden degil buda sedf kaplama diye geciyo Ayricada minibuscu kamyoncularin arbalari on numara gorunuyo adamlar hakkini veriyo isin;)) |
|||
rzy.dnz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
http://hizliresim.com/548a0R
Benim dedigim bu ha ben arabanin renginden yapicam o ayri ama arkadasa tavsiye ettigim buydu |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |