|
paspasa akan antfrizi nasil temizlerim... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 Saat 19:11 |
Arkadaslar aracimin surucu paspasinin alti islanmisti antfriz petegi delmis galiba simdi bu paspasin altini neyle temizlerim ozel bi sivisi varmidir birde o bolgeyi nasil kuruturum bir tel sofor tarafi
|
|
206rc
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
petegi değiştirdin mi bendede akıntı varda , anlatırmısın nasıll degiştiler maliyet ne oldu
|
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Benim termostatta sikinti vardi degistirdik antifriz koyduk. 1 ay kadar sonra surucu paspasinin altinin islak oldugunu fark ettim servise gittim ve antfrizin petegin herhangi bi yerinden actigi solendi yani petek catlakti bende bu gun aracimi servise biraktim 350 tl petek +iscilik yarin teslim alicam araci....
|
|
206rc
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
350 mi , ben baktım pejo market de orjinal 140 yan sanayi 50 tl idi
|
|
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Ben markete bakmadim acil yola cikmam gerekiyor oyuzden yetkili servise yaptirdim.parcacilara sordum onlarda 350-400 arasi dedi yan sanayi var ama fazla gitmez dediler oda 150 tl gibi biseydi o yuzden servise biraktim.aracim 307 bu arada...
|
|
206rc
|
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam 206 için baktım da ben ondan
|
|
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Guncel...
|
|
206rc
|
|
gungor
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bol bol karton koy nemini oldukça değiştirben oöyle yaptım
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle ıslanan kısımdaki paspası kaldırıcaksınız paspas değerli birşey değilse değiştirin gitsin halı paspassa zaten zarar vermiştir büyük ihtimalle benım halı paspası inceltmişti çünkü neyse taban halısınıda kurutmak için benzınlıktekı oto süpürgeler bile havalandırmak adına bölgeyi işe yarıyor diğer arkadaşında dediği gibi araç kullanılmadığı zaman karton gazete nemi alıcak birşeyler koyup düzenli olarak değişimini yapmak.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
aynen bende sürekli havlu kagıt koyuyorum ayagaımla basıyorum antfrizi emiyor bastık yıkamacım paspası kaldır döşeme toz olabilir dedi olsun önemli diil dedi sabunlu suyla sileriz sıkıntı olmaz 2 güne kadar kurur dedi bakıcaz..
|
|
206rc
|
|
106fb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı olay benimde başıma geldi.1 aydır bende kurutmaya çalışıyorum.Şuan hala nemli.Taban halısını bağlantı yerlerinden çıkardım araca binmediğim zaman yarı kaldırarak taban halısı ile aracın alt kısmı arasındaki elyafıda kurutmaya çalışıyorum.O kurumassa eğer ciddi koku yapar aklında bulunsun.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
Sertan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benımde yeni başımdan geçmiş bi olay. Peteklerden sızan su komple halıyı ıslatmıştı. Yıkamacıya götürdüm önce köpük sıkıp ardından süpürge ile çekti. Daha sonra bildiğimiz 30-40 liralık ayak ısıtıcısını koydu. Yaklaşık 10-12 saat yıkamacıda kaldı araba aldığımda kuruydu. Sabah baktım hala nemlilik vardı gidip bir gün daha bıraktım. Şuan hiçbir ıslaklık ve koku yok.
|
|
bayenglisher
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2014 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayenglisher
|
Sevgili dostum,o sorun benim 307 de vardı. 80 tl ye çözülüyor. Petek değiştirmeye gerek kalmıyor genelde. Sadece yapıştırma.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |