![]() |
|
Ön takım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 Saat 19:10 |
Merhaba değerli forum üyeleri,aracımın ön takımını elden geçirmek istiyorum,rot başı tablalar değişmesi gerekiyor ben de değiştirmişken komple değiştireyim diyorum iki kere işçilik vermemek adına,sizce teknorot markası nasıldır?yoksa illa orijinal mi almak gerekir?orijnal fiyatları çok pahalı kararsız kaldım.Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bnm sag alt tabladan ses geliyor bu alt tabla dediğiniz bumeranga benzeyen yamuk bısey mı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet kardeşim salıncak da deniliyor.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
hımm 125 lira dedi pejo özel servisi bana değişimi , sag koltuga agır biri otursun gajır gujur etmeye baslıyo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bence orjinal her zaman iyidir.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Orjinal kaç lira acaba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teknorot markasına iyi diyorlar ama kararsız aldım orijinali neredeyse 3 katı civarında parçaların
![]() |
|
![]() |
|
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
1 ay önce ben değiştirdim sağ sol teknorot yapıldı eskilerinden daha iyi oldu ön takımdan gelen rahatsız edici sesleri baya bi kesti ben tavsiye ederim
|
|
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Bende sag sol salincak ve rot mili var ruville marka sıfır degistirmeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim guncelffiyatını bilmiyorum ama 200 tl odemistim aynı fiyata istersen ozel msj at
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
teknorot iyidir orjinaller çok pahalı
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bencede orjinal ama teknorotta çok kötü bir marka değil bu iş için gayet kullanılabilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |