![]() |
|
selenoidler acil yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
isayldrm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2015 Saat 01:33 |
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim 206 pejo otomatik 1.4. 99 model ararım sabah çalışıyorum 1 km gidemedim s ve kislik lambası yanıyor bu selenoidler den diyorlar ve ben aracı 7 ay önce aldım tek motor yagsini değiştirdim yarın da izmitte gitmek istiyorum böyle gitsem daha büyük sorun açar mi bana yardım lütfen
|
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İzmit'e gidersin ama geri gelemezsin. Bu durum genelde selenoidlerde arızanın olduğunu gösterir. En yakın servise veya iyi bir ustaya gitmeni öneririm. Tavsiyem yetkili servisdir.
|
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
önce servise gidin cihaza bağlatın, bazen yağ değişimi bile kurtarabiliyor.
bi kaç gün önce abimin golf 5 inde oldu aynı sorun, usta masraf 4000 liradan başlıyor diyo
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
isayldrm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Eywallah başkan tesekkur ederim yağ değişiminin fiyati ni biliyomusun uz ?
|
|
![]() |
|
67okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2014 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
100 tl civarı
|
|
2000 peugeot 206 xr bva 137000 km siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |