![]() |
|
3008 expertiz yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
humaru ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2015 Saat 23:31 |
Arkadaşlar 2010 model auto6r dizel 3008 i expertize soktuk motor gücü yüzde 75 torku 243 çıktı adam çok iyi dedi.ben şüpheleniyorum yardımcı olabilir misiniz.
![]() ![]() bunlarda sonuçlar Düzenleyen humaru - 28 Ocak 2015 Saat 22:15 |
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben geçen gün 307 xt benzinli ölçtürmüştüm 102 hp - 158 tork çıktı.. sonuçları bi ara paylaşırım kıyaslama yaparsın.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sonuçta 2010 model nere 2003 model nere.. o kadar düşmesi garip bence..
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
humaru ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hatalı ölçme olabilir mi acaba.ben ilk defa yaptırdım.ordaki adam özellikle çok iyi deyince şaşırdım
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
orada ne dediğinin bir önemi yok, sizce yakıt ve çekiş iyi ise sorun yok demektir. ayrıca zaten aracın katalog verisi gücü ne bunu biliyor musunuz?
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
araç size mi ait yoksa satın almayı mı düşünüyorsunuz? eğer almayı düşünüyorsanız biraz daha düşünün çünkü katalaog değerlerine baktım ve gücünün 110 torkunun da 270Nm olması gerektiğini gördüm. değerler normalin altında, turboda sıkıntı olabilir.
|
|
![]() |
|
Aldım turboda sıkıntı varmış
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |