![]() |
|
TORSİYON (acil) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
vyslcckldg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: avcılar/istanbu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vyslcckldg
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2015 Saat 23:24 |
|
Merhabalar arkadaşlar aracım 2006 206 hdi torsiyon ses yapmaya başladı sanayide bir iki usta gezdim 500 ila 700 arası fiyat verenler oldu ücretin yüksek olma sebebi tornacıymış forumda da aynı dertten şikayetçi arkadaşlar var asıl merak ettiğim tamir yerine yeni parçalar alsam bu kadar tutarmı ve istanbul/avcılara yakın iyi usta öneriniz varmı? Şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen vyslcckldg - 27 Ocak 2015 Saat 23:59 |
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iki tarfın orjinal bilyaları 150 tl (70tl yan sanyi) millerin çiftine 80 lira fiyat almıştım güneşliden. toplamda 230 parçalar tutar. Prof. doktora muayene olmaya benzer torsiyon yaptırmak. yağlayıp geride taksa baştan aşağı değişsede 500 den başlıyorlar. Müsait bi zamanda benim arkadaşa torsiyonu indirtip bi inceleme yapıcam. İzlenimlerime göre tornacıya gerek bile yok presi olan tamirci halledebilir diye düşünüyorum görüp bakıcaz
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
isayldrm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
selenoidler sıkıntı yapıyor arızalı yani acaba yarın izmitte gitmeyi düşünüyorum yolda daha büyük sorun yaratırmı acaba pejo 206 araba 1.4 otomatik yardimci olursaniz sevinirim
|
||
![]() |
||
vyslcckldg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: avcılar/istanbu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vyslcckldg
|
Düzenleyen vyslcckldg - 28 Ocak 2015 Saat 13:41 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vyslcckldg
|
tamamen 0 parçalarla 500'e hallolur mu ben mi yanlış anladım.
|
||
![]() |
||
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
torsiyon arızası nasıl anlaşılıyor arkadaşlar ses mi yapıyor. ben bazen arabanın arkasına çökünce garç garç ses geliyor normal mi bu
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Zaman bulup yaptırınca nereye nekadar gidiyor tornacıya öpülmek zorundamıyız kesin cevabı vericem. Ama sıfır parça fiyatları bunlar
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vyslcckldg
|
Eyvallah netleşince dönsen iyi olur teşekkür ederim şimdiden.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |