![]() |
|
xenon far+xenon sisler+Amerikan park modülü seti v |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sacoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2015 Saat 20:34 |
selam 1 ay önce aldıgım 206 dan muayene dolayısı ile cıkardıgım xenon farlar, xenon sisler ve bunlara baglı amerikan park modülünü, ayrıca gayet konforlu ve yumuşak 5 cm lik spor yayları kullanmayacagım için uygun fiyata vermek istiyorum maksat işiniz görülsün arayın fiyatı beraber konuşarak belirleyelim
Niyetim ileriki zamanlarda angel tarzı far almak. ayrıca 5cm lik yayların aracı fazla düşürdügünü düşündügümden ben 3.5 cm lik spor yay kullanmak istiyorum. aracıma cogunlula 4-5 kişi binmektedir bu yüzden yaylar bana fazla basık geliyor aracımda şu an orginal yayları mevcuttur lakin vermeyi düşündügüm spor yaylar orjinal yaylarından cok daha yumuşak ve konforludur. resim eklemeyi çözdüğüm an resimlerinide (yaylar araca takılı iken) eklemeyi düşünüyoırum....
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracında 5 cm yay varken ki fotosunu atabilir misin hakim ne kadar düşürüyormuş xt yi bizde Amerikan park modülün ayarlı mı Isınma yapar mı fiyatta yazarsan sevinirim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
.
Düzenleyen monalos - 26 Ocak 2015 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ben arabayı ilk aldığımda da vardı parklar ama tas Direnç den yapmışlar sinyal verince gündüz belli olmuyor du sinyal sendeki de öyle mi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sacoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() yayları takınca aracım bu kadar basıyor. jantlar 14 xenonlar ve amerikan parkın görüntüsüde bunlar NOT: Yaylar için konulan resimdeki arac benim aracımdır. xenonlar ve amerikan park içn koydugum resim netten bulma temsilidir. xenon lar ve park modülü temsili resimdekinin aynısı ve kullanıdıgım kadarı ile sorunsuzdur.
Düzenleyen sacoo - 26 Ocak 2015 Saat 21:26 |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Yaylar tamda istediğim gibi basmış he :) , 14 jant demi o , şimdi yaylar ne marka ne kadar kullanıldı , 6-7 ay tek binicem ondan sonra bende 4 kişi binmeye baslıycam , yayların iyi ve kötü yanlarını söylermisin kafama yatarsa alırım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Torsiyonlara ellettin mi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ben yaylar var iken arac ı 1 hafta kullandım işin gercegi yaylar varken arac daha konforlu ve süspansiyonlu idi orjinal yayları takınca aracım sertleşti sanırım orjinal yayları esnekligini kaybetmiş.
tek sorun alışık degilim alcak geldi cıkarma sebebim oydu amacım aracı hem yine konforlu ve cokta alcak yapmamak, işin gercegi cok basmasını istemiyorum o yüzden 3 cm düşürecek bir yay düşünüyorum ben burası istanbul ....
|
|
![]() |
|
torsiyonlarıda şu an kaldırdım ilk pejom neyin ne oldugunu daha bilmiyorum zamanla bende öğrenecem inşallah
|
|
![]() |
|
ustam markasını bilmiyorum herhangi bir fikrim yok kırmızı renkte esnek bi yay üzerini inceledim marka göremedim eicbah ta olabiir başka markada fikrim yok. jantlar 14 evet
Düzenleyen sacoo - 26 Ocak 2015 Saat 21:40 |
|
![]() |
|
mertcan0000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcan0000
Araç 1.4 mü 1.6 mı ? 1.4 ü bu kadar basıyorsa yaylar görevini baya iyi yerine getiriyor demektir
|
|
![]() |
|
Araç 1.6 xt
|
|
![]() |
|
IŞ Değişti :) bnm 1.4 bende de buna Yakın basma olur mu birde fiyat ne istiyorsun
|
|
![]() |
|
![]() |
|
valla inanmıcan ama fıyat hakında fikrim bile yok teklif olursa degerlendiririm diye düşünüyorum valla ne diyim bilmiyom düşündügün bişi varsa mesaj at kardeşş
|
|
![]() |
|
sen kaca aldın ona göre degerlendir bide suan ki sıfırına göre eibach 5cm yay 274 eger yanlıs bakmadıysam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ben sadece aracta vardı cıkardım o yuzden diyorum fikrim yok diye :) |
|
![]() |
|
100 uygun mu + kargo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Monalos kardeşim yayları bi arkadaşımla deegişicem kısmetse amerikan parklar içinse düşündümde yeniden taksam fena olmucak ilgin alakan için teşekkür ederim ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |