![]() |
|
307 arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2015 Saat 10:07 |
Merhaba arkadaşlar bir süre önce bazı şeyler oldu vites değişmek için debriyaja basınca bi tıslama duydum geçti sonra geçen gün sabah çalıştırıp rölantide bekletince bi gıjlama sesi geldi dün asıl sorun oldu arabada kalkışta titreme var ve debriyaja basınca sürtünme ve garip garip sesler oluyor gacırdama rölntide de ara ara gıjlamalar oluyor deb balata gibi geldi ama rölantide de bazı sesler geliyo deryaj balatasında bu tür şyle olur mu? teşekkürler..
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gıcırdama baskı bılyasından veya prizdirek bilyasından olabılır tıtreme varsa debriyaj setini degiştırmeniz lazım yınede bir ustaya gösterin
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
dahi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Benim de başıma gelmişti buna benzer durum debriaj bilyesi değişmişti, senin arızada benimkine benziyor 20/30 TL bir parça ama motorun arka kısmında kaldığı için motor indirilmişti. Eğer dediğim parça ise motor inmişken debriaj baskı balata değiştirmek daha karlı olacaktır. Çok vakit kaybetmeden servisine git hocam, vites geçişlerini hızlı yap mümkün mertebe ayağını debriaj üstüne koyma geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
teşekkürler arkadaşlar bir süre yatacak araç artık tatil dönüşü servisin yolunu tutacaz çok para alıyolar diyiyp kızıyorum her seferinde ama yine de başka yere güvenip bırakamıyorum.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |