|
alpine subwoofer dusunceleriniz... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2015 Saat 20:37 |
bu cihazi almayi düşünüyorum 20 cm 300 w malum 206 bagaji ufacik bisey yer kaplamasin ama ufaktan vursun yeter diye dusunuyorum. Acaba aramizda kullanan goren duyan yada bu sistem islerinden anlayanlarin yorumlarini bekliyorum. |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Birde kendinden amfili 400 tl
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Bende merak ediyorum bu urunu asiri ses istemyorum sadece arac icerisinde tatli bi bass olsun istiyorum...
|
|
206rc
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu ürün hakkında bilgim yokta alpıne hoparlörlerini beğenmıyorum pek iyi bulmuyorum ben ancak oto teyp ve subwofer gerçekten bu ikisini iyi yapıyor bu marka.Elimizde alpıne 1000 lik subwofer vardı çok iyi iş yapıyordu 2 tane geldi ozamanlar onun yerine başka markalar hiç biri yerini tutmadı o öndeki parçayı tıkıyorduk boşluğa tok ses verıyordu sökünce de iyi ses değişimi yaşanıyordu.Bence alpıne subwoferlerı güzel ama bu ürün hakkında bir bilgim yok kendınden anfili ürünmü bu ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
KuzuX
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alpine iyidir
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İki oval varsa arkada ikide ön kapıda varsa bu bas dengeler bence bası almayı düşünüyorsanız önce alın sonra ovalleri dörtlersiniz alpıne küçük boyutları ve gücü sizi yanıltmasın gerçekten yazan değerlerin hakkını verıyor ve boyutuna göre yüksek ses ve kalite aynı oranda.Ancak 2 takım oval bir takımda 16 cm bütün bunlara yetermi bilemiyorum denemek lazım.
|
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Valla aslında bide aklimda kicker 20cm slim sub var fakat ona ek amfide almak lazim
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel ancak slim subwoferları zorlamaya gelmiyor çabuk patlayabiliyorlar çok zorlamak onlar için değil o yüzden slimler yer açısından avantajlı olsada kontrollü kullanmak gerekiyor.Aslında tek bir tane sağlam stereo anfi hoparlör ve bas için yeterli olur ancak profesyonel bir sistem isteniyorsa 1 tane mono sadece bası beslemek için bir tanede stereo hoparlörleri veya mıdleri beslemek için kullanılabilir onun dışında basit bir sistemde bence tek bir anfi yeterli fazlasına gerek yok bir anfi işi götürür diye düşünüyorum.
|
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Bakalim birazda o isi arastiriyim zaten hemen yarin almicaz
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben swd-2030 modelini kullanıyorum. wooferini hertz 250 watt 20 cm ile değiştirdim hem hb hem sedan araçlarda çok harika ses vermekte hatta hb lerde rahatsız edici boyutta ses vermekte. bu modelin mevcut wooferi nasıldır bilmiyorum ama ilerde daha iyi bir basla yükseltebilirsin. herşeyden önemlisi sadece elektirik ve teybin hoparlör çıkışından kablo bağlamak yeterli. remote ye gerek yok.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Bunun baglantisi kolaymidir direk teybin cikisindan bagliyabilirmiyiz...
|
|
206rc
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Düzenleyen a.kurtuldu - 26 Ocak 2015 Saat 20:23 |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
25cm sub var mi acaba kicker filan bilgisi olan var mi
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Cidden sert vuran vurdumu hissettircek bir bass arıyorum max 25 cm olcak onerileriniz var mi acaba ??
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |