![]() |
|
206 sorgulama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2015 Saat 14:44 |
|
Bunlar genelde pazarlamacıların,eczacıların vs çoğunun elinde görüyoruz iş amaçlı olarak kullanılanları bu tip modellerin çoğunluk.Kendi şahsına özel kullananlar daha az.Zaten aracın yapı itibariylede amacı bu.Araç öncelikle ruhsatta kamyonet olarak geçicek her sene muayneye girmesi lazım.Hız sınırı olayı var arka koltuk derdi var.Uygun fiyata alırım mekaniğine bakar bu şekilde binerim dersen düşünülebilir ama RC görüntüsü vermek falan düşünceleriniz varsa bende tavsiye etmem.Çünkü o tarz projelere girip masraf etmek için uygun bir araç değil.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
doktorsihirbaz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2015 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doktorsihirbaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
neden peki
|
||
![]() |
||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Ben hic bununla uğraşma derim
|
||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
||
![]() |
||
doktorsihirbaz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2015 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doktorsihirbaz
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-peugeot-2005.....206...gorulmeye-deger-241629379/detay/
bu araç sizce alınır mı gittim gördüm kaporta da sorunlar var boya gerektiren ve çektirme yapılması gereken yerler var zaten aracı rc görünümüne çevirmek istiyorum gti çamurluk gti tampon takıcam belkide komple boya yaptırırım yakın zamanda motor üst kapağı değişmiş
|
||
![]() |
||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
Kardeş bence hiç yanaşma o arabaya beni dinlersen eğer. Ürün açıklaması hoşuma gitmedi. Bide ses sistemi sökülecek falan uzun iş bence hç uğraşma. Sayfa başındaki beyaz 206 güzeldi
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doktorsihirbaz
|
yorumlar için teşekkür ederim elimi çabuk tutamadım antalyadaki beyaz satıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-beyaz-melek-193332578/detay/ bu aracı buldum izmirdeki üyelerin araç hakkında bilgisi var mı?
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bencede beyaz 206 hoş duruyor yanlız dizel olduğu için detaylı bir motor kontrolü yaptırın derim hangi araç olursa olsun masrafı ağır olur sonradan çünkü.Ancak gidip iyi bakmak lazım 3-4 kelime yazmış geçmiş bakılınca çıkar neyin ne olduğu fotoğraf dış görünüş bunlar yanıltabiliyor insanı kesin bir şey söylemek için kaputu bi kaldırmak lazım.Km olayınada aldanmayın derim çünkü dizel araç mutlaka km yapmıştır düşürme gibi çirkin işlerden avantaj sağlamak isteyenler çıkabilir sonuçta dizel araç yol yapmak için alınır.Son olarak 206 zaten az yakan bir araç bütçenize göre temiz bir araç bulamazsanız eğer benzinli araçlarada mutlaka göz atın derim temizler çıkıyor arada.Ayrıca boyasız değişensiz bu devirde mümkün değil gibi birşey aracı pamuklarada sarsan faydası yok.Yaşlarıda ortada ufak tefek şeyler mutlaka çıkar gerçekten önemli olan motor - mekanik.Hayırlısı olsun.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
yani kaput fena durmuyor ufak tefek elbette olur değişensiz bulmak zor.. kaput bi şekilde yapılırda önemli olan motor ona baktır üfürme var mı duman atma varmı çalışırken bağırma varmı.. ona göre alırsın artık
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doktorsihirbaz
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
ben olsam beyaz olanı tercih ederdim.. araba kendini göteriyor.. 4 yıl bindim 206ya ..bi motoruna baktır al derim beyazı.. birinin kmsi fazla birinin albenisi yok. beyaz iyidir kardeş
|
||
![]() |
||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
İstanbul'daki araç daha iyi durumda sanki ve adamın yorumu da samimi geldi.
|
||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doktorsihirbaz
|
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benzinli versek 149 bin de :) olma mı
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doktorsihirbaz
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96663048/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ihtiyactan-acil-satilik-197838437/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86756091/detay Araçlar hakkında bilgisi olan var mı? Bu ilanlar dışında önerileriniz olursa onlarıda değendiririm. 17.500 tl yi geçmicek 206 hdi arıyorum km yüksek olmıcak ve değişensiz bu fiyatlara zor gibi 1 2 değişen olabilir. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |