![]() |
|
Rolland Garros Devir Kesici Hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carpediem_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2015 Saat 19:27 |
2000 ve üstü 206 larda devir kesici varmı özellikle 1.6 90lık Rolland Garroslarda?
|
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bnm arabada yok deviri gecen denedim 70 GÖRDÜ ama girmedi bende yok dedim bıraktım araştırmayı :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracimda var
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
hepsinde var diye biliyorum bızım arkadaşta 99 model 206 var onunkinde var mesela, gazı yapıştırıp bakın:))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
carpediem_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
5500 bastım daha fazlasına cesaret edemedim
![]() |
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
99 1.6xt'de var.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Bende niye yok ya :) 60 da girmedi 70 i mi görmem Lazım illa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
2. Vitese tak 95 civarı girer kesiciye, 5. Viteste girmez ama :)
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
cafein___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cafein___
2004 1.6 110 gr kesmiyor Allah ne verdiyse :)
tabi tavsiye etmiyoruz..
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
motor sıcakken, boşta kökleyin gazı, 6.5 - 7 bin devir gibi girer kesiciye. lpg varsa arabada, kesici devre dışı olabiliyor dikkat edin.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
Benim benzinli araç yalnız deviri 7000 getirmekte bi kerede hemen pistonlar krank mili dişlisinden falan atlayıp boşa düşebilirmi yani yüksek devir hemen anında arıza verirmi arabaya
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
devir kesiciye giriyorsa hic bir sorun olmaz. kesici iptali fln varsa, sıkıntı yaşamak muhtemel. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
6500 devirde keser.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
Ya kesmesse
|
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |