![]() |
|
Satilik 106 quicksilver-11.000 TL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
smiley ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2015 Saat 06:00 |
2001 model
193.500 km'de Aracın son 5 ay içerisinde; Sağ salıncak, sol ön bilya, rot başları, ön amortisörler, debriyaj seti, motor yağı, yağ filtresi, şanzıman yağı, şansızman keçesi, triger seti, 4 lastik, akü, v kayış değiştirilmiştir. Ayrıca yine 5 ay önce park sensörü ve spor dış aynalar takılmıştır. LPG yeni takılmış olup şehir içi km’de 22 kuruş yakmaktadır. Aracın üstünde spor direksiyon ve açık hava filtresi vardır. Pert yada agir hasar kaydi yoktur hatta araç kaskoludur. Şasede oynama yoktur. Motorun durumu çok iyidir. Muayene yenidir 2017 e kadar suresi vardır. LPG ruhsata işlidir. Ayrıca araç klimalıdır ve aracin ekstra olarak: MA AUDİO 1000 WATLIK KABİNLİ BAS (3 AY ÖNCE ALINDI) FORVELL FLT-4080 2400 WATLIK ANFİ (3 AY ÖNCE ALINDI) MİN TAKIMI (3 AY ONCE ALİNDİ) NAVİTECH TEYP (3 AY ONCE ALİNDİ) vardır. Not: Kismetse evlenecegimden dolayi araci satiyorum. Yoksa bu kadar bakimini yaptiktan sonra araci satmazdim. Fiyat sondur. |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
smiley ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Tskler
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakimli-ve-uygun-fiyat-quicksilver-198133925/detay/
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Tskler
|
|
![]() |
|
Gncl
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı olsun kardeşim. Arkadaşlar bendede 94 model 1,6 8v 106 xsi var sarı renk motorunu kendim yaptım krang, krang kolları pistonlar segmanları devirdaim yağ yağ filtresi müşürleri kayışları z rotları baskı balata bujiler buji kabloları aks keçeleri iç kapı açma kolları araca sac jantlar sökülüp gtı çelik jantı takıldı sağ akıs ve porya biyalarını değiştirdim radyatörleri kalorifer peteğini yeni değiştirdim ana fren merkezi t5 e aittir yüksek süratlerde iyi frenleme yapabilsin die yapılacaklar bir adet direksiyon tıkırtı burcu salıncak rotilleri değişecek birde sağ kapı camı bakım olacak sıkışmış inip kalkmıyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-takas-yok-bir-haftalik-tek-fiyat-163269805/detay/ son peşin 8000tl istiyorum pazarlıksız
|
|
change
|
|
![]() |
|
Sana da hayırlı olsun. Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |