![]() |
|
206 egsoz patlama sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolgasen50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasen50
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 Saat 22:53 |
merhaba arkadaşlar, 206 xr otomatik vites araç aldım 1 ay önce . Egsozdan patlama sesi geliyor. Patlama sadece bayır aşağı indikten sonra yavaşlarken oluyor. Kesinlikle gaza basarken olmuyor. buji ve ateşleme bobinini değiştirdim sorun devam ediyor. Usta ateşleme beyninde sorun olabilir galiba ateşleme kısa süreli kesiliyor gaz çiğ atılıtken patlıyor dedi. Kısacası internette bir sürü bilgi var hepsi de birbirinden farklı . Bu sorunu yaşamış veya çözümü bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
tolgasen50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasen50
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu bilen bir arkadaş :S :(
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle konu forumda vardı diye görmüştüm ama bi araştır
|
|
![]() |
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Merhaba kardeş,
Bende aynı sıkıntıdan muzdaripim araca gaz taktırdıktan sonra... bu sesi duymaya başladım. bende buji ve bobin değiştiridim. Ancak hala arada duyuyorum özellikle uzun çola çıktığımda gazdan ayağımı çekince görüyorum. Aracın tüm beğinlerine baktırdım bir problem görünmüyor.... Ama çok sık da ypamadığı için şimdilik sıkıntı yapmadım... |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
ayagını gazdan cekince normalde kutufa gırmesi lazım yanı benzını gazı kesmesi lazım kesmeyebilir buda fazla yakıttan dolayı hava almadıgı için patlama yapar eksozdan atar lpg mi benzinmi
ateşlemede olsa anı gaza basmalardada patlama yapar dıye düşünüyorum
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasen50
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinde hic denemedim LPG deyken oluyor. Gaza basarken olmuyor genelde düz yolda ya da bayır aşağı motor freni yaparken oluyor bazen frene basarken de oluyor. Her seferinde değil ama günde 3 5 kere oluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |