![]() |
|
CANBUS DEDİĞİNİZ BU MU ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 Saat 21:31 |
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CAnbus gorsel bisi degil hocam,
Canbus dedigimiz olay araclarin elektronik haberlesme sistemi. Sizin aracinizin haberlesme sistemi de CANBUS. CAnbus icin ozel tasarlanmis ariza lambasi yakmayan ve lambalar yandiginda tamamen sonen ampuller var. Bu ampuller icerisinde CAbus sinyalini cozen ek parcalar var. Bu sayede hata almiyor ve lambaniz sonumlenmis kalmiyor. Genelde uzeridne canbus no error tarzidna yazilar yazar. |
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende anladım ki.. alt bağlantı tarafı bazıları telli oluyor bazıları böyle kalın oluyor.. kalın olanlar canbus olarak sandım.. nitekim plaka lambası kalın girişliydi tavandaki ince tel bağlantılı.. tam kapanmıyordu tavandaki plakayla değiştim tamamen sönüyor tavan şimdi.. o yüzden sordum onun üzerinde de bişey yazmıyordu.. bu ampülden sipariş werdim umarım tavanda sorun çıkarmaz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |