![]() |
|
sol dikiz aynama öneriniz nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 23:54 |
Selam arkadaşlar.
Az önce ara sokaktan koşan bir çocuk yola fırladı. Allahtan yavaştim çocuğa çarpmadim ama o hızını alamadı benim aynama çarptı. Neyseki cocukta sorun yok hellalestik ayrildik. 206 min sol ayna cami ve ust kapağı kirildi. Ic motoru çalışıyor gibi yuvarlak yeri elektrikli ayarla ayarliyorum dönüyor filan. Soru 1: cam kestirsem 30tl civari. Kapak da 30tl civari. Değer mi? Soru 2: cam kestirince isitma calisir mi? Soru 3: istanbul disinda 50-60tlye konple gövdeye cikma ayna ilanlari var onlardan alsam ne dersiniz? Yada bu formda hangi firma ile iletisime geceyim. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici. Komple 50 yada 60tl civarında zaten peugeot markette.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş Olsun.Elektrikli yada Elektriksiz orjinale yakın yan sanayi aynalar camı kapağı herşeyi 50 TL civarında.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Dostlar cevaplar ve temenniler icin tesekkur ederim. Ayna çözümum orginal olsun istiyorum. O nedenle ici ve kapagini ayrica cikmasi kiyaslamalarini yaptim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok gecmiss olsun :( cana gelmesin de ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |