![]() |
|
far yagmur sensoru yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 17:24 |
Merhaba arkadaslar iki sorum olacak yardimizi istiyorum. 1. Goguste yol bilgisayarinin arkasinda led lamba gibi birsey var o ne ise yariyor. 2. Yagmur yagdiginda otomatikteyken silecekler git gide hizlaniyor sanki birde azaldiginda bile cok hizli be yapmam gerek bilen varsa acik cevap bekliyorum
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gögüsteki ledi anlamadım.
ön cam degişmiş ise böyle problemler olabiliyor birde cam yan sanayı ise hepten sapıtıyor.
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Cam orjinal degismemis. Lamba dedigim sey ise boncuk gibi birsey tam ortada bilgisayar ekraninin arkasina dusuyor
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Tesekkurler kardesim ilgin icin
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
ben de bu yağmur sensörünün sapıtmasından dolayı hiç otomatik kullanmıyorum 5 yıldır.
bence önemsiz gibi.far sensörü öncelik ama yağmur olmasın ![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağmur sensörü bendede sapıtıo servise sorucam hatta bi senkronizasyonmu gerekio die burda paylaşırım sonucunu
sanırım aracın hızı arttıkça sileceğinde hızı artıo
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
ikram61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Yagmur sensörü araçın beyinden gelen sinyale göre hızlnıp yavaşlıyo normal veya ani frende hızlnır hızlanmaya başladıgınız zaman hızlanır bunlar normaldir coğu araçtada böyledir.
|
|
407 COBRA
|
|
![]() |
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
bazen yolda giderken o sensöre yagmur dusmuyor :D yagmurdan önumu göremıyorum hala silmiyor :D tam kendım silcem elimi atıyorum silecek koluna ben elımı kaldırıyorum o siliyor ben anlasamıyorum yagmur sensörümle
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |