|
|
enjektörr temizleyici ürünler |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
seydişehirli
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: enjektörr temizleyici ürünlerGönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 15:47 |
|
merhaba arkadaşlar bi konuda görüşlerinizi almak istiyorum enjektör temizleyici ürünler ne kadar sağlıklı kullanan varmı artıları ve eksileri nelerdır görüşlerinizi bekliyorum,,,
aracım 1,6 benzinli + lpg
|
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 22:37 |
|
Bu tarz ürünlerin eksilerini pek duymadım genelde amacına uygun ve işe yarar ürünler bir zararı yok.
|
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sezar206
3. Vites
18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 22:42 |
|
Zarati yok ben arada atiyorum. Ama iyisini koy wurth var mesela. Oburleri hikaye bence. Araconda problem yoksa cok da gerek yok koymana bence.40 45 lira civari wurth.tam depoya diolar ama ben yarim depoya koyuyorum.
|
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
seydişehirli
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 Saat 09:02 |
|
anladım teşekkürler egzoz benzinde pop luyor enjektörden olabilecegi söylendi care olur inşallah
|
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
antepli
1. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 23:59 |
|
dizel fiestama 2 depoda 1 koyuyordum zararını görmedim faydası dizel motor için motor sesi daha az oluyor motor enjektölerde kurum baglatmadığı için daha rahat çalışıyor azda olsa yakıtada etkisi oluyor kötü mazottan dolayı egr valfi tıkanması meydana gelir onu da engelliyor .
|
|
|
forddan pejoya geçtik hayırlısı
|
|
![]() |
|
byderebey
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 00:23 |
|
http://www.n11.com/wurth-dizel-enjektor-temizleyici-300-ml-P30313186?cid=604001&gclid=COb51d2z2MMCFWTHtAod2CUAmg
burda 30 tl ücretsiz kargo
|
|
![]() |
|
byderebey
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 00:35 |
|
10,000 kmde bir almak gerek aslında..
|
|
![]() |
|
seydişehirli
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 08:38 |
|
benim arac dizel degil kardeşim benzinli
|
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
byderebey
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 12:30 |
|
az önce koydurdum berner marka bakalım nasıl etkisi olacak.. ustam 25000 km debir konulur dedi.. 10,000 km de bir konulursa zarar wereceğini söyledi.. bende yanlış biliyormuşum
|
|
![]() |
|
seydişehirli
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2015 Saat 11:44 |
|
kardeş bi dene etkileri nasıl beni bilgilendirir sen sevinirim
|
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
monalos
3. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2015 Saat 11:56 |
|
enjektör temizleyici diye bişey ilk kez duyuyorum biraz açıklarmısınız nedir bu yararlı bişey mi alayım mı :)
|
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
![]() |
|
BLACK LION
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2015 Saat 14:31 |
|
En iyisi Würth'tür. Kullanırım her yeni araba aldığımda. Öncelikle aracınızda en az 3/4 depoda yakıt olmalıdır bu çok önemli. Würth'ü koyar otobana çıkar yüksek devirli ve süratli şekilde hiç durmadan kullanırım. Bu şekilde yapılmasını ayrıca Würth yetkilisine de sormuştum doğru olduğunu onaylamıştı. (Hiç stop etmeden en az 200 km. kullanmayacaksanız hiç koymayın bir anlamı yok) Çok faydasını görürüm işe yarıyor gerçekten.
Artıları: Bir çok dizeldeki eksozdan siyah duman atma olayı geçiyor. Sabahları daha sessiz ve titreşimsiz çalışıyor. Enjektörlerdeki kurumu attığı için araç atikleşiyor. Bu belirgin bir şekilde hissedersiniz. Eksileri: Motorunuzda eğer varsa delik kaçak yamuk filan oraları da açacağı için ordan burdan yağ kaçağı da başlarsa sürpriz olmasın. Bazı araçlarda olabilir. Çünkü maddenin özelliği nerde kurum yağ kir pislik varsa çözüyor. Daha önceden oraları kapatan yağ, kurum vs. kapattığı için tabi farkına varamıyorsunuz. Açılırsa belli eder kendini. Bu düşük bir ihtimaldir ama böyle de bir şeyi düşünmek lazım. Çok sık uygulanmadığı sürece bir sıkıntı olmaz. Düzenleyen SpEEdy - 12 Şubat 2015 Saat 14:35 |
|
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
byderebey
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2015 Saat 16:00 |
abi sende kahramanmaraştaymışın :) bernerde alman malı dedi usta.. performansta seste değişiklik oldu... bugünde az önce ön diskler ve balataları değiştirdim..
|
|
![]() |
|
BLACK LION
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2015 Saat 16:48 |
|
Evet hemşehrim ben de KAHRAMANMARAŞ'lıyım. Bu arada 12 Şubat kurtuluş bayramımız kutlu mutlu olsun.
![]() |
|
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
byderebey
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2015 Saat 18:23 |
kutlu olsunda eski bayram yok ya.. güm güm gezerdik.. günler öncesinden başlardı... bu sene okullar bile tatil olmamış.. yazık..
|
|
![]() |
|
seydişehirli
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 Saat 08:40 |
|
benzinli araçlara olmoyormu ?
|
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
BLACK LION
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 Saat 09:46 |
|
seydişehirli Evet bizim kullandığımız Würth normalde yüksek basınçlı dizel enjeksiyon sistemleri için temizleyicidir. Ama sizin araçlar için de Würth'ün LPG-BENZİNLİ MOTORLAR'a yönelik ürünleri var. Burdan inceleyebilirsin.
http://www.wurth.com.tr/katalog/otomotiv/#74 sağdaki ürün http://www.wurth.com.tr/katalog/otomotiv/#80 sağdaki ürün |
|
|
BLACK LION
|
![]() |
|
monalos
3. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 Saat 09:49 |
|
bunu servisde filan yaparlar mı yoksa kendimiz mi yapmalıyız,
|
|
|
|
![]() |
|
BLACK LION
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 Saat 10:09 |
|
monalos Benim anlattığım dizel için geçerli.. mazotu doldur. üstüne katkıyı boşalt depoya. çık otobana devirli kullan 200 km. tek kontakla. Sen bir servise ya da ustan varsa ona danış bence. Çünkü lpg'de mi basılıyor benzinde mi onu bir sormak lazım.
|
|
|
BLACK LION
|
![]() |
|
monalos
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 Saat 10:10 |
|
aracım benzinde ben bi sorayım servise de ondan snra atım, gerekli diye düşünüyom 12 senelik aslan
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||