![]() |
|
206+ benzin motor üst kapak acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 10:27 |
Arkadaşlar acil yardım araba yani suyu karıştırdı. Blok çatlamış olabilirmiş yani motor üst kapak degisebilirmis üst kapak ne kadardır arkadaşlar nette bulamadım. Tamirci deyim kazık yemeyelim?
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimse yorum yapmamış ama ne oldu baktırdın mı, sorun neymiş fiyatı ne kadarmış?
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok şükür ne conta yanmış ne de blok çatlamış. Sıkıntı motorda bilezik gibi incecik lastikler var onlardan birisi yırtılmış. Tabi bu bana 900e patladı :s sağol bu arada.
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O latiklerin tam olarak adı nedir hocam. Basit gibi anlattın ama 900 yazmışın 900 TL baya bi masraf
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor lastik gömleği adı. Motor kapağını test ettiler ona çok para aldılar bide sırf işçilik 450tl aldılar ondan bu kadar tuttu. O kadar pazarlık ettim bana mısın demediler yaa..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |