![]() |
|
Bilgisayara Bağlama ve Fonksiyon Aktive Etmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mikalgabirtae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mikalgabirtae
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 20:51 |
Arkadaşlar hız sabitleyici felan aldım. Bağlantısı kaldı ama malum bilgisayardan tüm fonksiyonlarını aktive etmek gerekiyor diye okudum forumda. Araç 2011 206+ comfort. Radyoda RDS si bile aktif değil sıcaklıkta göstermiyor. Bu aktivasyon işini illa yetkili yada özel servisler mi yapıyor. İstanbul içinde yaptırabileceğim bir yer varmı en ucuz maliyetle Avrupa yakasında. Yada pcden biz bağlayıp yapma şansımız yokmu, özel bir yazılımı felan mı var oto elektrikçiler felan hata bulmak için pc ye bağlıyorlar onlar aktive edebilir mi??
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye de 206+ araca 2 kişi Hız sabitleme yapabiliyor. 1. "Alicilik" Ankara'da 2. "Estebanfree" Adana'da |
|
![]() |
|
Mikalgabirtae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mikalgabirtae
![]() ![]() ![]() ![]() |
İşlem uzun sürüyor mu peki ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ozel mesaja cevap attim. |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
hocam https://www.youtube.com/watch?v=cokOR5cuYUA
bu video yu buldum belki yararlı olur |
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
servisler hız sabitleme kolu takıyormu ?
|
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
türkiyede 2 kişi yapıyo demişşiniz ama yanlışınız var sanırsam konya beyşehir de bu işi yapan birisine rasladım + bu kronik sorun olan sınyak kolu sorununu cözüm bili bulmuş adamlar
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |