![]() |
|
Muaynede Fren Sapması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 18:19 |
S.a arkadaşlar muayne yaklaştı frenleri bilgisayara sokmak ıstedım gıtmeden önce önler %11 arkalar %34 sapma çıktı ben tam anlamıyorumda makinada bu değerleri gördüm sorun var deselerdi hemen yaptırcaktım yok abi git böyle geçer dediler bende sapma oranlarını unuttum ne yazıkkı tamam dedim güvenerek ayrıldım dükkandan.Bu sapmalar yüzde kaça kadar kabul ediliyor tuvtürkte merak ettım yanı yüzde kaçtan sonrası kalıyor bilgisi olan varmı bu konuda adam yapmadı geçer böyle diye.Bana %34 arkalar fazla geldi çünkü.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta bende bugun olcturdum onler 8 arkalar 16
30 a kadarmis sanirim arkamdan reno 9 mu 19 mu ne geldi arka 36 cikti ekranda kirmizi gosteriyodu muayeneden gecmez bu dedi Egzosumuda olcturdum bu arada 0.75 cikti 2.5 mus gecme orani :) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Yapma ya frenci neden böyle dedi ki anlamıyorlarmı bu ışten boşuna zamanımı çaldılar bılgısayar var dıye gittik bende 30 dan sonrası olmuyor dıye biliyorum adam geçer bu dedi yapmayalım öyle dedi diye güvendim çünkü unuttum oranları emın değildim.Paramı kazanmak ıstemedı acaba anlamadım dukkanda boştu üstelik :) neyse artık gidicez geçmezse yaptırıp tekrar yapıcak bişey yok teşekkürler yorum için.
|
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
konu yanlış yerde acılmış arkadaşım :)
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Haklısınız gören yetkili varsa rica ederim düzeltsin ben dikkat ederim aslında ama gözümden kaçmış olmalı gerçekten alakasız bir yerde konu.
Bu arada değinmek gerekirse işlem yapmadan geçtım ıstasyondada 11 - 28 çıktı yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum işime geldi ya ben frencide yanlış yerlere baktım yada frencinın makinada sorun vardı adam bunu bıldığı ıçınde ona göre soyledi. |
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende frenden kalmıştım 30 olması lazım 30 u geçmeyecek sapma
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |