![]() |
|
206+ Yol Bilgisayarı Aktifleştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mikalgabirtae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mikalgabirtae
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 Saat 22:14 |
Arkadaşlar herkez bu 3 satır ekrandan bahsetmiş cok güzelde açıklanmış fakat bir noktada kafam karıştı, bu 3 satır ekranı takınca servisten birşeyleri aktif ettirmek gerekiyor mu? Mevcut tek satır ekran RDS bile çalışmıyor benim. Bu konudada yardımcı olabilirseniz cok sevineceğim
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuşu yaptın bastın tek ekran da dahi değişme olmadıysa yol bilgisayarı kapalıdır onu serviste Açıyor diyo arkadaşlar , ben tuşu Yaptım rds de acık ama 3 satırım yok , aldım mı tamam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mikalgabirtae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mikalgabirtae
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bu hafta sonu yaparım tuşu, 3 satır bir yerden bulabilirsem hemen alacağım
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Bulursan bende alırım :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Yuksek ihtimalle kapalidir bir hareket yoksa bilgisayara baglancak
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Tusu yapin yol bilgisayari otomatik acilacaktir. Suan sadece tarih gorursunuz. RDS icin radyo menusune girip lokasyonu asya dan dogu avrupaya cevirmeniz laziim. Hazir bu menudeyken fader ayarini da acin. Derece cikmiyorsa onun icinde ekran menusune girip sicaklik gostergesini acin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mikalgabirtae
tek satır ekranda neyi değiştiriyor peki bastığımız saatle tarih arasında geçişmi yapıyor ? ekranın üzerindeki tuşla aynı görevi mi yapıyor
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Tek satir ekranda eger ekran menusunde dis sicaklik aciksa arccin kontagini actiginizda saat kisminda sicaklik gorunur ve 3 sn sonra saate geri doner. Silecek kolu ucundaki tusa bastiginizda saat yine 3sn ligine dis sicakliga doner. 3 satir ekranda o tus sadece tarih satirini yol bilgisayari bilgilerine cevirir. Sirasi ile tarihten sonra Mevcut yakitla gidilebilecek mesafe Sifirlamdan bu yana yapilan mesafe sifirlamadan bu yana ortalama tuketim Anlik tuketim(30km hizin sutunde gosterir) sifirlamadan bu yana ortalama hiz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |