![]() |
|
Peugeot 206 yolcu airbag kapağı değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mstyalvac ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstyalvac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 Saat 05:03 |
Merhabalar 206 aracımın yolcu airbag i patlamıştı yan sanayi olarak yenisini taktırdım ve takıldıktan sonra boyası uyuşsada göğüslükten farklı bir deseni var ve üzerindeki boya/kaplama güneşten attı.Bir web sitesinde orjinal yolcu airbag kapağının satıldığını gördüm, bu airbaglerde sadece kapak değişimi yapılabiliyor mu ?
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapak olarak takabilirsiniz 200 tl cıvarındaydı
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
mstyalvac ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstyalvac
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim airbag yazısı olan bir kapak bulamadım henüz yönlendirebilecek arkadaş varmı acaba ?
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
pejo markette bile yok orjinal ürün ama yok yazı ve havalandırma tarzı delikleir de yok , bende patlama yok ama yazının oldugu yerden çatlama yapmıs eski sahibi yapıstırmıs arastırdım 206 ların kroniği imiş çatlama
ve dirksiyon problemleri 12 yasında araba sanki direksiyon 30-40 senelik , ustamın tofasının bile direksionu daha iyi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Direksiyonau soyulmayan yada airbag yirtilmayan 206 nadirdir heralde her iki olay bndede var ama direksiyona deri yapılıyor dikisli bnce guzelde oluyor spor bir görünüş
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstyalvac
Balıkesirde yolcu Airbag için boyama/kaplama yapan bir yer buldum kapak değişimi de yapılıyormuş. yakın zamanda gidip görüşeceğim bakalım.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Araçların nasıl kullanıldığına bağlı bu durumlar aracımın modeli imzamda direksiyon orjinal ve hiç soyulma yok aırbag ve kapaklarda göğüste çatlama solma vs yok ama bu olmıcağı anlamına gelmiyor herşeyin bir çözümü var bu söylenilenlerinde çözümü var bütün iş maddiyat sadece gerisi basit.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
EmreArslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EmreArslan
uzun uğraşlar sonucu orjinal havalandırma deliği bulunan bir kapk buldum fakat takmak için yardıma ihtiyacım var kendim takmak istiyorum :)
|
|
Eski Fransızlardanız Biz ;)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla hocam biraz zahmetli iş bende internetten çok baktım pek bişe bulamadım. kapagı nerden ve kaç tl aldınız söyleye bilirseniz sevinirim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |