![]() |
|
dizel 307 den mazot cekme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
huseyngunay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyngunay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 Saat 19:41 |
|
Arkadaskar meraba bi arkadasim benden aracimi istedi veremem diyemedim ama depo ful dolu oyle vermek istemiyorum cunku oyle geri gelmiyor hortumla denedim ama gelmedi mazot bilgisi olan yardimci olabilirmi
|
||
HUSEYNGUNAY
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mazot filtresine mazot pompalayan bir el pompası var filtreye giren kabloyu çıkarıp el pompasıyla pompalayarak alabilirsiniz ama çok zahmetli olur.
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
valla mazotu düşünecek bi arkadaşsa direk veremem dicen kardeş.. ben 206 yı verdim takla attı araba pert.. verin mi kötü olursun vermezde mi kötü olursun bence verme kötü ol
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen genellikle verip kötü olursun bence verme kötü ol daha iyi.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
huseyngunay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyngunay
|
|
||
HUSEYNGUNAY
|
||
![]() |
||
Eric Cartman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
|
Olay çok basit, 1,5 2 metre kadar bir hortumun bir ucunu deponun iyice dibine kadar sok. Diğer ucundan ağzınla çekmeye başla. Mazot geldiği anda ağzından çıkartıp bidona doldur. Unutma, bidon aracın deposundan daha aşağıda olmalı.
Biraz mazot yutabilirsin, yağ gibi tuhaf bir tadı var ama en azından benzin gibi kusturmuyor :D
|
||
Screw you Guys I'm Going Home
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kusura bakma ama neyin hesabını yapıyorsun anlamıyorum 25-30 bin liralık aracı veriyorsun gözüne gelmiyor birşey olur mu olmaz mı hesaplamıyorsunda içindeki 200 tl lik mazotun mu hesabını yapıyorsun. İyiki arkadaş değilmişiz senle. Daha gecen hafta verdim arkadaşıma aracı full depo boş aldım ve hiç zoruma gitmedi. Arkadaş diyorsan eger seninde gözüne gelmesin gün gelir sende aynı duruma düşebilirsin. Arkadaşçık sa hiç verme arabayı verip kötü olacağına verme kötü ol
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
mazot pompasında depoya geri dönüş hortumunu cıkarıp ucuna boru tak onuda bidona sonra aracı çalıştır kendi pompalar öle elle uğraşmana gerek yok.
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |