![]() |
|
Kalorifer Peteği Yardım Lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2015 Saat 21:35 |
Herkese merhabalar. Yaklaşık 1-1,5 hafta önce arabamın şöför koltuğunun olduğu tarafta döşemede ıslaklık vardı. Tabi kar kış olduğu için in bin ondan zannettim.Ancak daha da fazla ıslaklık olunca ustamın yolunu tuttum ve kalorifer peteğinin su kaçırdığını söyledi.Tamiri yapılıp yerine takıldı şuan kaçırma yok ama benim sıkıntım döşemelerde. Şuan hala ıslak ve kurumuyor. Oto yıkamacılarda ahtapot denilen aletle kurutsak halıdan ziyade alt kısmındaki sünger veya keçe kururmu. Eğer kurumazsa bana ne gibi sıkıntılar çıkartır.Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyice kurutuldumu altta filan islaklik kalmaz
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hatta ben sordum araba nem kokmuyormu diye ?? yok tamamen keçede kurudu dedi..
|
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Teşekkür ederim herkese
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Su olsa kururda antifirizli su olduğu için gerçekten kurutmak çok güç birde kış mevsiminde dahada zor birşeyi kurutması taban emmiş suyu çünkü.Ahtapot olur onun dışında benzincilerdeki oto süpürgeyle bile havanlandırma tarzında kurumasına yardımcı olabilirsiniz ıslak bölgeyi çektirerek ve günden güne gazete ıslaklığı nemi azda olsa alıyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |