![]() |
|
BU NASIL Bİ TEYP SÜPER :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2015 Saat 18:38 |
||
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Original-Peugeot-206-GPS-Navigation-Bluetooth-USB-No-DVD-MP3-Mp4-Player-/161557038590? fiyat listesi Düzenleyen monalos - 18 Ocak 2015 Saat 18:39 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
harika yapmışlar çok orijinal..
|
|||
![]() |
|||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
390€ 1050tl
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Bu yeni bir ürün değil videoyuda biliyorum ürünüde bu tarz birşey düşünene birebir ama çok fazla para ürünün haketttiği fiyat bu değil tasarım herkesin ilgisini çektiği için orjinal gözüktüğü için ve her yerde olmadığı için fiyatı böyle onun dışında ederi bu değil diye düşünüyorum.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
||
Euro değil GBP hocam. 1380 TL :)
|
|||
![]() |
|||
||
peki deger mi teypde gps filanda var ama çözemediğim müzikleri nereye atıyoruz usb ve sd kart girişi gözüküyor ama panelde gözükmüyor nerde bu girişler
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
:/ teşekkürler sayende £ ve € arasındaki farkı öğrendim 1380 deger mi orasıda var lotodan para çıkarsa kesin alırım
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Görüntü açısından değer ama bunlar yolun sonu bence yanı herşeyi yaparsında bir bu eksik kalır o hesap :) Tabikide bu güzel görünümdeki orjinallik hissi veren double-din gibi durmaz ama amaç multimedia ise navigasyon özelliği olan,dokunmatik, geri görüş kamerası seçeneğine sahip 7 inç boyutlarında bir çok indash var 500-600 TL arası yine memnun eder yani okadar kullanışsız şeyler değil.Attığınız üründe ayrıca aux girişi var hemen üstünde diğer bellekleride orjinal teypler için kullanılan usb sd kart okuyucuları var arka kısımdaki girişlere takılan yıne bundada oyle bır urun bağlanıp torpidodan bellek takılıyordur buyuk ıhtımalle çunku panel uzerınde sadece aux girişi görüyorum.
|
|||
|||
![]() |
|||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
||
Abilerim kimse yanlış anlamasinda benimde 206 aracim var. Bir teybe 1.300 tl vercezde zaten bindigimiz araclar ne kadarki en iyisi indash hatta indash daha şık dururyor konsolda.
|
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
![]() |
|||
||
Aynen öyle bende katılıyorum böyle özellikler istiyorsak aracı değiştirsek daha mantıklı altımızdaki araçlar belli sonuçta çok güzel güzel olmasına ama bizim araçlar için abez kaçar zaten yurt dışı ürünleri bunların çoğu ordakı yaşam şartları ve fiyatlar bize yansıyan fiyatlar kadar olmadığı için insanlar tercih ediyor olabilir ama ben bu multimedia sistemi türkiyede hiç biyerde görmedim diğer o saatlik siperine takılan tiplerde olanlardan gördüm ama bu sıstemden hiç denk gelmedi bana. Düzenleyen samet206 - 19 Ocak 2015 Saat 00:35 |
|||
|||
![]() |
|||
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
||
Ağalar navitech 145 r ye bakın 300 civarı hepsi buradada |
|||
![]() |
|||
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
||
çok orjinal durmuşş
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
kaliteli bir indash de 1300 tl den aşağı değil zaten. ![]() bir cok 206 sahibi tanıdığımda da var yani, arabaya harcadığınız ya da ayırabileceğiniz bütçe görecelidir. pahalı aksesuarlar 206 ya değmez diye küçümsemeyin bence cok da güzel duruyor. ![]() |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
||
Düzenleyen a.kurtuldu - 04 Şubat 2015 Saat 21:44 |
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
![]() |
|||
||
Bunu takınca yol bilgisayar ekranı devre dısı olmaz demi
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
olmaz kardesim |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Lotodan para cıkarsa ilk işim bu teyp :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tamam kardeşim ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |