![]() |
|
Sizce yakit nasil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2015 Saat 15:33 |
Litresi 1.84 tlden bos lpg tankimi 45 tlye doldurdum ve 275 km yol yaptim ankara corum arasi ortalama hiZ 130. Sizce nasil
|
|
![]() |
|
yangsagan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracım 1.4 benzinli. Söylediğine göre yarı yarıya farkediyor. Bence çok iyi.
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Arac 1.4 lpgli otomatik 2006 model 206
|
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
gazın litre fiyatı2,09 dan aldım 64 tl ye 315 km yol yaptım bunun 250 km uzunyol 65 km si şehir içi yanı bunu göre benim arac 203 krş yakıyor
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.84 e nerden alındı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Guvenal gaz. Ankarada bildigim kadariyla sadece 3 yerde ama denk geldikce surekli alirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Kesinlikle tavsiye ederim hem hesapli hemde kaliteli
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerelerde var çankaya içerisinde varmı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bende cankayadayim fakat maalesef orda yok ostim de ve cubuktakİni biliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |