![]() |
|
Teyp Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2015 Saat 20:37 |
Ben de ilk fırsatta söküp bakayım soketlere.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alicilik , her gün nerdeyse teybi söküyorum :) , en sonunda auxu Yaptım daha da sökmem :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Teybi sokup arkasindaki soketleri kontrol edin.
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
'Search' yazısı hiç çıkmadı.. teyp normal çalışıyor. Senin düzeldiyse ne güzel işte
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Gecen arabayı yıkadım sonra direksiyon kumanda kolundaki ses açmaya basılı tuttum teyp Kafayı yedi , kapanmadı açılmadı search yazdı sonra düzeldi kendiliğinden
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hayır, radyo ve cd çalar normal çalışıyor gibi oluyor ama ses gidiyor bir süre sonra. |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
search die bişi yazıyormu??
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
Yok mu böyle bir şey ile karşılaşan
![]() |
|
![]() |
|
Merhaba,
Aracı ilk çalıştırdığımda teyp normal çalışıyor ama bir süre sonra ses gidiyor. aç kapa işe yaramıyor. uzun süreli kullanmadığım için ne kadar zaman sonra kendine geliyor bilmiyorum ama ertesi gün yine ilk çalıştırdığımda çalıyor, sonra gidiyor. Böyle bir sorun yaşayan veya bilgisi olan var mıdır? :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |