![]() |
|
206 kalorifer peteği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2015 Saat 17:32 |
Merhaba arkadaşlar kalorifer peteğinde az su damlaması var usta radyatör ilacı atmasına rağmen kesmedi , peteği göğüsü sökmeden söküp değiştirmek mümkün MÜ , birde petek değişmesi Şart mi bu oringler değişse düzelmez mi ,
|
|
![]() |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KONSOL SÖKÜLMEDEN SÖKÜLMEZ AMA SÖKMEK KOLAY YA BEN PAZAR SÖKMÜŞTÜM PETEĞİM GELDİ AKŞAM TOPLADIM
|
|
change
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konsol sökülmeden yapanlar var.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
bende konsolu söktürme taraftarı degılım sigorta kutusunun kapagıını acsam motor kısmından ıcerı gelen boruları söksm sonra petegin vidalarını filan söksem cıkmaz mı yerinden ,
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20250 307 de değişmişler arac 307 olsa yapacamda gerçi 206 ile aynı ama 206 dar bu sekilde 206 yada uygulanabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tolga0527 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga0527
bendede aynı sorun vardı . az az kaçırıyodu borudan dediler değilştirdim ama kaçırmaya yine devam etti . Petek değişimi ücreti fazla geldiğinden 25 tl ye würth alman markası dedi bi sıvı radyötör tıkayıcı aldım . İnan 1 gram su kaçırma yok. gittim 30 tl yede kırmızı antifrez aldım. motor sıcakken antifrez koydular ardından aldığım sıvı tıkayıcıyı koyduk bi 10 dk fln calıstırdık suan performans çok iyi ;) tavsiye ederim .
|
|
Never Well Leave Forsake YOU
|
|
![]() |
|
anafarta44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2015 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anafarta44
bendede aynı sorun oldu uğraşacak usta bulursan göğsü sökmeden yapar. benim arızayı Toyota özel servisi halletmişti
|
|
bhb
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Zahmeti çok olduğu için göğüsü sökmeden yapıcak adam bulması zor zaten hem böyle olması işlerine geliyor hemde işçilik fazla alınacağı için cazip geliyor sökülcek demesi.İlaç gelip geçici bir şey ben tavsiye etmem böylesine önemli noktalarda bu tarz şeyler kullanılmamalı en fazla bir dahaki antifiriz değişiminde tekrar başlıcak kaçırmaya.Contaları kontol ettırın sorun çözülmüyorsa petek değişiminden sonra hiç bir şey kalmaz orjinal parçada taksanız olur ithal parçada ben ithal olanı kullanıyorum sıkıntı yok çok şükür.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
benim radyatörde iptal.
yan sanayi kullansam sıkıntı olurmu 45 tl fiyatı var. yan sanayinin.
|
|
![]() |
|
ebaydan baktm orjinal valeo 50 tl dogru mu acaba ordan almak daha mantıklı,
206 nın değişimini gösteren video yada resim olsa ben degiştiricemde cesaret edemiyorum linkde verdiğm 307 yi söküyorlar göğüsü sökmeden , o konuyu okudum adam 206 yıda o fotograflara bakarak yapmıs olmadı bende yapacagım , contalardansa conta deigşirim yoksa yan sanayi petek alırız
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
bu forumda konsol sökülmeden kalorifer peteğinin dışarı çıkartılması fotoğraflarla gösteriliyor.. ben bur dan bulup contalarını değiştirtmiştim ..ustaya fotoğraflarını göstererek yaptırdım
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
bende valeo aldım 50 tl oto öztürkten arkadaşlar konsol tamamen üzerinden sökülmüyor bu arada 2 tane kapı direklerinin olduğu yerde 3 tanede silgeç motorunun olduğu ön gögüste vidalar var onları sökün direksiyonun vidalarını sökrükten sora konsol size geliyor hafif petek çıkacak kadar çekin ileriye sora kalorifer kazanında petek vidalı ve tırnaklar va onları kurtarın petek çıkıyor yenisini takın gene aynı şekilde sırayı bozmadan bitti bu kadar ya
|
|
change
|
|
![]() |
|
acil numara :D valeo 50 tl ise hemen alıyorum :D
|
|
![]() |
|
aynen bende bi tane :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİ OT ÖZTÜRK YENİ ALDIM ARKADAŞLAR 50 TL www.otoozturk.com.tr
Beşevler Küçük Sanayi Parkoop Parçacılar Sitesi 48. Sok. D:53 Beşevler, Nilüfer, Bursa |
|
change
|
|
![]() |
|
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ozturksalih38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
Arkadaslar araci yeni aldim 2000 r garros aldigim kisi kalorifer petegino yeni degistirdini soyledi faturasi nida verdi bana ama arac su eksiltme var hala su kabi bugum b os sofor tarafi paspasi islak ama kacirdigi yeri goremedim bi soket bosda gordum ucu metal sivri gibi termostad gibi birsey o bosda olmasi olabilirmi kacirma
|
|
![]() |
|
hiç bi bilgim yok
|
|
![]() |
|
![]() |
|
160 tl diyor ?
|
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
@@OZTURKSALİH
DÜZGÜN İŞÇİLİK yapamamışlar demekki.. tekrar söktürüp o ringleri yeniletirsen sorun çözülür bence..
|
|
![]() |
|
ozturksalih38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
Form da yazilanlara gore kendim yapmayi deneyecegim ins icinden cikarim
bide isitma problemi var aracda suyu tam oldugunda hararet gostergesi 90 da iken bile ilik hava ufluyor klima dijital isi yi dusurdugumde isi dusuyor en yuksege aldigimda ilik ufluyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |