![]() |
|
307'me jant secimi arkadaşlar öneri :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2015 Saat 17:06 |
merhabalar arkadaşlar 307'min jantı eğilmiş çelik jant takacam ebatları 195 65 R15.bana fotoğraflarıyla birlikte atabilirmisiniz şimdiden teşekkürler :)
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
205/50/17 lastik ile 17'' Challenger
![]() |
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu jantta guzel ama istedigim turden degil baska secenek yokmu abi
|
|
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Eğer aracın 1.6 olsaydı şunlarda anlaşabilirdik 205 50 17
http://hizliresim.com/N3OEDP
Düzenleyen riderzist - 04 Şubat 2015 Saat 19:06 |
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
17 rc jant derim gerisini bos gecerim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
17lik istemiyorum abi bazen annemin veya babamın ihtiyaci oluyo arabaya veriyorum kullanırken sürter murter masrafla ugrasamam onun icin 195 65 R15 lik istiyorum abi
|
|
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
ozman bnm istediğim jantı takıcan dur foto atıyım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bunlar 15 207 jantı 4*108
|
|
![]() |
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
linkteki araç bana ait jantları bi incele 16 inç şimdiye kadar görüpte beğenmeyen hiç çıkmadı
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36690&title=buda-benim-kizil-aslan-plaka-gunceli
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Biliyorum gordum abi hosuma gitmedi icine dogru yapilmis o jantlar
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Güncel
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Güncel
|
|
|
|
![]() |
|
ErcanK. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
orj 16 jantım olmasa 308 gti jantı almak istiyorum 18lik
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |