|
2004 partner yağ eksiltme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
velioglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Konum: patner Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 Saat 23:21 |
ikinciel aldığım 2004 model patner aracın yağını değistirdim 2000 kilometre civarında yol yptım yağ kontrolu yaptığımda yağ eksillttiğıne şahit oldum bu normalmi
|
|
velioğlu
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne kadar eksilttiğine bağlı, çubuk ne kadar aşağı inmiş ona bakmak gerek
|
|
velioglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Konum: patner Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çubugun sonuna kadar yalnız yağ lambası yanmadı
|
|
velioğlu
|
|
velioglu
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hangi yğı tavsiye edersiniz yağ katkılarının bir faydası varmıdır . cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ediyorum
|
|
velioğlu
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ciddi eksiltmiş yağ katkısı fayda etmez göstermek lazım, bi yerden kaçırıyor olabilir ya da yağ yakıyor da olabilir? çekişinde herhangi bir sorun var mı?
|
|
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç kaç km de ?
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |