![]() |
|
307 xs ariza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emir16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 Saat 19:32 |
Aracimda motor ışığı ve Airbag ışığı yaniyor acaba neden olabilir.mars aliyor ama stop ediyor.
|
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyonun altındaki soketlerle oynadınızmı hiç o dediğiniz o ordaki bi soket çıkıksa kaynaklanır.
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
![]() |
|
emir16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam ya oraya hic ellemedim biktim bu aracin elektrik arizalarindan
|
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
hocam olur normal şeyler sen dikkatli olarak direksiyonun altındaki plastiği sö 2 tane vida olacak sora ordaki soketleri dikkatli olarak tırnaklarına basarak çıkar çok nazik ol sora tekrar tak tek tek yap hepsini sök tak eğer kablolarda deforma yoksa sorun hallolur
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
Emre2323 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın stop ediyor... bu olay benimde başıma geldi trajikomik bir olay. akşam arkadaşımı aldım, eve bırakıcam. arabayı çalıştırdım derken yolda ilerlemeye başladık. araçta çeyrek depodan biraz daha fazla benzin görünüyor göstergede. sonra eğimli bir yoldan yukarı doğru tırmanmaya başladığımızda sürekli araba stop etmeye başladı. bir çalıştır iki çalıştır sürekli stop ediyor. nyse arabayı direk lpg ile çalıştırıp benzinliğe kadar idare ettim. 60TL lik benzin aldığımda bir baktım ki benzin ibresi çeyreği biraz geçti. normalde çeyrek depodayken yarım depoya ulaşır :D meğersem benzin komple bitmiş. ibreye güvenmeyin arkadaşlar :))
airbag sorunu için ise koltuğu ileri geri oynatınca bazı arkadaşların lambayı söndürdüğünü duymuştum.. geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Hocam siz konuyu anlamadınız bu olay öyle değil araç hiç çalışmıyor banada oldu aynı airbag lambaaı yanıyorsa kesin öyle diyebilirim soketlerle alakalı |
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |