![]() |
|
30000 TL ye kadar sedan alınabilir araç? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 Saat 18:01 |
Arkadaşlar 2011 model 42000de 206+ im var satip sedan km düşük temiz araç almak istiyorum. Ne onerebilirsiniz bana? Km 80000 pek geçmeyecek.
Aracından çok memnunum ancak çocuk olduğu için artık dar gelmeye başladı. |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 sw alabilirsın cam tavanlı 10 numarabi araç
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Bana sedan lazım barajı geniş birde dizel.
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedanda tavsiyem peugeottan yana değil bence baska marka araçlara bakabilirsiniz opel astra sedanlar yada yeni megane olabilr ama fiyat olarak bir bilgim yok.
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Peugeot da pek sedan yok zaten. Megan baktım temiz 80binlerde 2006 model 31500 felan. Sizce 2011 model peugeot i satıp 2006 renault megan almak mantıklı mı?
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
407 bak hocam
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Ona baktım dizel 80000altinda pahalı.
|
|
![]() |
|
Accend era önerir misiniz arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar çok alakasız olacak ama böyle birşey sizce nasil olur? http://sahibinden.com/197188610
İlçede iki arkadaş volvo kullanıyor çok memnunlar bugün otomatik sürdüm 1999 model arabada yok yok şaşırdım doğrusu.. |
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
hocam 2 yıl s70 e bindim onda olan özelliği ve rahatlığı çoğu avrupa araçlarında bulamadım . yakıt konusuna gelince birazcık yakıyordu ama bastınmı da deli gidiyodu. herkes bana alma satamazsın bu arabayı dediler kimseye kulak asmadım aldım ve çok memnun kaldım . Yanlız dert yanan arkadaşlara denk geldim özellikle şanzıman ile alakalı dert yanıyorlardı . Temiz düzgün bulabilirsen yıllarca binebileceğin araç .
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
Kaç model di sende ki? Bide bunun tamiri parça durumu pahalı demi? Arkadaşla s70 var 1999 model otomatik bugün sürdüğüm araba. Acayip hoşuma gitti. Benim çekincem 2011 den inip 2000 model bincem pişman olur muyum diye korkuyorum. 300 kuruş yakiyirmus nerdeyse benim arabanın iki kati:) çabuk satabildin mi peki?
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
98 model s70 2.0 T5
Tamir parça yönünden biraz pahalı parça konusunda ben sıkıntı çekmedim ankara da yaşıyordum giderdim yıldız sanayiye alırdım . Dediğim gibi tamir konusunda usta bulman en önemlisi benim ustam ankarada komşumdu bmw özel servisi vardı o yardım ediyordu bana Satma konusuna gelince bu araca daha önce binenler daha çok satın alıyor ben 3 günde satmıştım hastasına denk geldim :) yakıt konusuna gelince 225 beygir bir araca biniyorsun o kadar da olsun diyelim . 206 mı ilk satılığa çıkardığımda sadece volvo takaslı diye açmıştım . Eşimin rahatsızlığı ve maddi sıkışıklığımdan dolayı çook uygun bir fiyata verdim aracı. hatta aracı 289 bin küsür km de satmıştım sonra 1,5 yıl sonra filan gördüm 220.000 de bir galeride duruyordu :)
Düzenleyen jpm06 - 16 Ocak 2015 Saat 22:37 |
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
Ben bu tarafta sıkıntı çekebilirim o zamana. Erzincan da oturuyorum. Burda 206 ma gaz ayarı yaptıramadim pek iyi ustalar yok burda. Belkide ben denk gelmedim ama yorumlar öyle yani.
Benim usta parça konusunda sıkıntı çekmeyecegin araç lazım ozaman. Renault megane hyundai accend Opel vectra aklıma gelenler ama vectralar da km çok fazla. |
|
![]() |
|
Vay be km düşürüp satıyorlar demek :)
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Valla yeni model bir era ile bir megane yada eski kasa bile olsa vectra konforu donanımi arasinda baya bir fark var eralar pek iyi konforlu bir arac degil bence zaten dikkat ettiyseniz çoğunlukla taksi olarak yada sirketlerde filan kullanıldı bnce bir vectra rahat ve donanımli bir araç dusunmenizi tavsiye ederim parca servis olarakta rahat bulunabilir.
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Vectraya kaç model den sonra ve kam km geçmeyecek şekilde bakmalıyım?
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
genç araba olarak clıo-accent ve lınea lar var o fiyatlara..
Başkada genç araç zor...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Valla abi belli bir km veremem ama aracin temizligine ve randimanina gore değişir ama alirken servisten filan baktirin
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu listede akla yatan.tek arac linea benim görüşüm |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
Linea accend den daha mı iyi? Çok çok temiz bir clio var ama fiyat 26 çekmiş adam. Dizel. Fiyatı yüksek geldi bana. 2006 model 33000de daha.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |