![]() |
|
cekis problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2015 Saat 16:54 |
Arkadaşlar 1,4 motor 8 valf kasa ağır kalıyor turbo flan yokki bunda birde lpg ile kullanıldığını düşünün araç iyice hantallaşıcaktır xline 2004 model anca zorlaya zorlaya bakımlarını herşeyini düzenli yaparak açtım bayan sayesinde motor körelmiş nolcak 80 i bile görmemiş sürat olarak araç ben hala satmadığım aracım var 94 model 106 xsi 1600 8 valf normalde xsi modelleri 94 olanlar 1.4 motordur benim 1600 sx1 yazıyordu ilk ruhsatında 2 vites 110 görüyor ama daha lpg görmedi motoru 170binde rampada haliyle 5ten 4 e çekiyorum ama öyle yığılma yok bağajım ağzına kadar dolu tamir malzemeleri anahtar takımıyla ağırlıktan dolayı oda aracın yoksa başka bir sıkıntısı yok meretin bildiğin roket tek derdim enjektörlerimi bulamamam karbüratörlü kaldı aracım :)
|
|
change
|
|
![]() |
|
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 1.4 var maşallaah şeytan kulağina kurşun rampa larda 2 kisiyiz kesilme sıkıntısı yok ara ivmelenmeside iş görür şekilde düzde ver elini 170 e kadar dayadım yeter de fazlasi zarar rüzgari az alsin arka tekerler havalanıyor iş değil
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
[QUOTE=samet206] Valla arabacılık böyle bende çok şeyler dusunuyorum azcık kenara para atsam kokusunu alıyor meret hep kalıyor düşünceler kısmet artık dediğiniz gibi geçmiş olsu .
Eyvallah sagol ama yapicam en fazla 1 ay sonra herseyiyle tamamlayacan insallah |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Valla arabacılık böyle bende çok şeyler dusunuyorum azcık kenara para atsam kokusunu alıyor meret hep kalıyor düşünceler kısmet artık dediğiniz gibi geçmiş olsun ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Eyvallah saolun servis yolu gorundu bize demekki lip spolier muzik tesisati bakimi hepsini bi arada cikarayim diye dusunuyodum ama kismet boyleymis;)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Devir artıyorsa hız artmıyorsa baskı balata bitiktir.Ama diğer arkadaşında dediği gibi araç sürekli düşük devirlerde kullanılmışsa motor küsüyor belli süre sonra :) Bakıma sokun aracı yağ-filtreler-bujiler elden geçsin boğaz kelebeği temizlensin depoya katkı maddesi atın benzını fulleyın.Ardından baskı balatayı kontrol ettırın bakımdan sonra araç biraz daha toplıcaktır kesınlıkle...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
servise ötür bakımlarını degısmesı gerekenlerı yaptır derım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
filtre yağ falan bakımla çekiş düzelmeli tabi ustaya göstermek lazım. titreme olarakta 90 ı geçince titreme varsa motur çıkacak gibi arka teker balansından. frene basınca titreme varsa disklerden ya da motor kulakçıklarından. ilk önce bi balans yaptırın 4 tekere de.özellikle başında durun sıfıra sıfır yapsınlar.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Saolun verdiginz bilgiler icin arac bayandan deil ama memur kullanmamis fazla dediklerinize baktiricam titreme balanstan deil motor firlayacak gibi oluyo ama genede balansina baktiricam tskler
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
oldu olacak turboda taktırsın,genel bir bakıma sokmanız lazım herseyden yapar 110 üzeri tıtreme yapması balanstan ve lastıklerden olur
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
![]() ![]() ![]() ![]() |
arrkadaşım aracı bayandanmı aldın genelde bayanlar gaza basmadığından araçlar sağırlaşıyor ne kadarda gaza bassan araç gitmiyor enjektörlerini temizletcen gaz kelebeğinin hava girişini genişlettir yazılım attırcan timeıng ayarı yaptırcan sora araç süratleniyor hemde roket gibi oluyor bendede 1,4 xline vardı bayandan almıştım 100ü geçmiyordu dediklerimi yaptım aracı birazda sıkıştırarak kullanınca açıldı araç 180 ibrelere rahatlıkla gelmeye başladı
|
|
change
|
|
![]() |
|
Slm arkadaslar ben daha bi kac gun once 206 roland aldim dun gece biraz zorlayayim dedi. Sonuna kadar yukelndium halde arac 110 120 yi gecmedi 110 uzerindede araba titrme yapio basina glen varmi arac 1.6 90 beygir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |