![]() |
|
Opetten Pasta Cila Aldım ( WAX ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 Saat 11:43 |
|
Beyler bu aşağıdaki ürünü aldım pamuk aldım bir de ele giyilen yuvarlak fiber bez aldım araca uyguladım süper parlatıyor ince kılcal çiziklere felan birebir. Aracı yıkadıkdan sonra parlatıyorum kullanımı felan da çok kolay tavsiye ederim :) Ayrıca benim aracın sağ stop altında sürtünmeden kaynaklı bi beyazlık vardı ufak bir bölge bunu uyguladım beyazlıktan eser kalmadı.
![]() Wax'ın fiyatı 25TL
Pamuğun Fiyatı 1.25 TL
Fiber ele giyilen bez 5 TL
Toplamda 31,25 TL 'ye kompile pasta cilamı aradan çıkarttım. 150 TL istiyorlar sadece pasta cilaya ve sonuç oto boyacıda yaptırılanla aşağı yukarı aynı oluyor. Ayrıca o kadar kullandım daha yarıya gelmedi muhtemelen 6 7 defa daha sürebilecek Wax var kutuda.
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Resimler görünmüyor. Bende almayı düşünüyorum pasta cila, resimleri kontrol edersen sevinirim
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
|
Resim koyarsan çok sevinirim. O nasıl birşey sıvı şekilde mi? Beze sürüp arabayı mi ovaliyorsun?
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Normal ince aşındırıcı özelliği çok olmayan bir pasta atarsanız önden ardından sıvı cila geçerseniz biraz daha iyi sonuç alırsınız ama pastayı abartmayı tavsiye etmem sürekli pasta kullanmayın kaporta uzerınde ama sıvı cilayı her yıkamadan sonra kullansan bıle sıkıntı olmaz katıkısı olur daha çok.Ayrıca sıvı ciladan ziyade yıkamalardan sonra özellikle kış aylarında kişisel uygulama yapan biriyseniz kesinlikle hızlı cila tavsiye ederim her yıkamadan sonra uygulaması basit sonucu güzel oluyor sıvı cila falan yaz aylarında yapması daha rahat ve daha uzun sure kalır.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
Ürün bu arkadaşlar araca uyguladım vallahi alev alev yanıyor araç. 2 bina yanımda tanıdık boyacı var o bile beğendi. Kullanımı şu şekilde; Aracın kaportasına 2 çay kaşığı kadar parmak yardımıyla sürüyorum sonra pamuk yardımıyla kaportaya bastıra bastıra uyguluyorum. Sonrasında fiber bez yardımı ile siliyorum. Ara sıra kuruyabiliyor cilanın üzerine az bir miktar sprey ile su serpiyorum daha rahat çözülüyor. Fiber bez ile sildikten sonra yine kuru fiber bez yardımıyla son kat siliyorum. Sonrası pırıl pırıl :) ![]() Bu arada sıvı değil kremden biraz daha yoğun ters tutunca dökülmüyor diyeyim siz anlayın Düzenleyen KuzuX - 15 Ocak 2015 Saat 20:32 |
||
![]() |
||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
|
Anlattığına göre uygulaması basit ve güzel bir ürünmus sağol müsait bir zamanda bende uygulamak istiyorum.
|
||
![]() |
||
|
Ya ürünü pazarlıyormuş gibi oldu ama ürünle uzaktan yakından alakam yok. Opet'ten yakıt alırken markete girdim aracı yeni aldığım için biraz araç ürünleri satış reyonunda gezerken gözüme çarptı ve aldım buradan söyleyeyim de yanlış anlaşılmasın
![]() |
||
![]() |
||
|
Ele giyilen fiber bizede mi opetten aldın?
|
||
![]() |
||
|
Evet onuda Opet'ten aldım. Yuvarlak içi süngerli ele takılan bir bez.
![]() |
||
![]() |
||
|
Tmm sağolasın kardeş.. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |