![]() |
|
Arabanın içinden orijinal katkı maddesi çıktı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eric Cartman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 Saat 11:30 |
Selamlar.
Arkadaşlar malumunuz donan bir 207'ye sahibim. Allah'a şükür fazla masraf çıkarmadan arabayı kurtarabildik. Bunun mutluluğuyla bugün arabayı tamamen boşaltıp ince ince her tarafını temizleyeyim dedim. Stepnenin altından bu çıktı ![]() Eski sahibinden aldığım bilgiye göre araç sıfır alındığında bayi vermiş ve 8 senedir öylece duruyormuş. Bu tür katkı maddeleri kimyasal yapılarından dolayı son kullanma tarihi olmaz, yani bozulmaz diye biliyorum. Yinede emin olamadım. 8 Senedir yatan bu zımbırtı bozulmuş mudur?
|
|
Screw you Guys I'm Going Home
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum hiç riske girme boşver yaptırmışsın aracını gül gibi bin git işte ne kurcalıyorsun. |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim onun içindeki yağ bende sıfır araç aldığımda vermişlerdi zaten enjektörler flan temizlensin düzgün çalışsın die koyuyorsun mazot deposuna katacaksın orada üst kısımdaki ölçü bir depo için geçerli depoyu doldurcan katcan o ölçüyü başta beyazz duman gibi duman geliyor motora ulaşınca egsozdan sora siyay duman oluyor sonrada kesiyor araçtan duman flan çıkmıyo resmen bozulma oluyor içinde bilya gibi topaklanmalar varsa bozulmuştur ama yoksa bozulmamıştır bildiğim kadarıyla 20 yıl ömrü var
|
|
change
|
|
![]() |
|
Eric Cartman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Kuzux, serdaralısan, içi tertemiz. Zaten ilk defa kapağını ben açtım. Şeytan az bir şey dök bakalım diyor durmadan :)
|
|
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Dostum enjektörlerinde sıkıntı yok aracın taş gibi maşallah dökünce ne olacak sanki dahamı hızlı gidecek boşver dinleme şeytanı sen beni dinle
![]() |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
dök sorun olmaz kardeşim ne işe yaradığını söyledim ben sana ama aracının enjektörleri tıkanır çekişte gidişte düşüklük olmaya başlar o zaman kullanırsın uzun yol yapan araçlara her 6 ayda bir koyarlar buda uzun yolda yıpranan parçaların yağlaması daha mukavemetli olsun diye
|
|
change
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Hadi ikinizin arasını bulayım dedim, normal değerin yarısını döktüm
![]() |
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bu tarz katkıların benzınlı araçlardada dizel araçlardada katkısı büyük resmen hissettiriyor kendini ancak bu kadar uzun sure yatmış bir ürün ne kadar sağlıklıdır orasını bilemeyiz fazla pahalı ürünler değil zaten uygun zamanlarda dışardanda alınıp kullanılabilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
diğer yarısını bana ver dicem uzaksın. demicem.
![]() |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Würth'ün katkılarında sok kullanma tarihi oluyor. Kullanıp riske girme, at gitsin.
|
|
![]() |
|
Valla dinletemedim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Kimyager bir arkadaş inorganik olan çoğu kimyasallar izole ortamdayken hava/ısı/nem vs. ile tepkimeye girmediği sürece özelliğini kaybetmezler dedi. Ürünlerin üzerindeki son kullanım tarihleri tavsiye niteliğinde olup , asıl amaç yeni ürün satabilmekmiş. Ayrıca bir şey olursa elemanın kapısına dayanırım artık :D
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |