![]() |
|
ilginç birşey daha.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 Saat 10:19 |
Günaydın S.a. Aracimda birşey fark ettim. Rölantide araliklarla aracimi sanki birsey tutup birakiyo devir saatinde herhangi bir hareketlenme yok. Bu olay sanki spor hava filtresine gectikten sonra olmaya basladi . sanki rahat hava sirkülasyonu yok gibi geldi . sizce sorunum ne olabilir herkese tesekkur ederim. Keyifli forumlar..
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soğuklarda arabalar sapıtabiliyor spor filtre takınca da hava akışını, oksijeni araç daha yoğun hissediyor birşey olduğunu düşünmüyorum
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Aynı durum bendede var uzun zamandır. İlk calistirdigimda rolantide hafiften eşit ara ara motora birşey vuruyor gibi. Aracın içinden vitesi bile oynatıyor çok hafif. Ama ısıninca sorun düzeliyor. Bunu her defasında olmada da genelde yapıyor. Devir göstergesi sabit kalıyor.
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Insallah oyledir diye umuyorum abi tesekkur ederim cvp icin |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Aynen oyle isininca oluyomu bi bakmam lazim .ama sabirim.bende surekli yapiyor . isininca baktiktan sonra oluyosa en iyisu bi gosteemek lazim |
|
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Benim ısıninca düzeliyor sende düzelmiyorsa baktır. Ben merkeze uzağım gidene kadar sorun düzeliyor zaten. Arabanın içindeyken video çekmiştim video da tam bellide olmuyor
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
:) videonun linkini atabilirmisin ben anlarim onu :) ilgilendigin icin teşekkür ederim |
|
|
|
![]() |
|
İnternete atmadim sildim sonradan. Yapınca tekrar çeker bu konuda paylaşırım tamam mı..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Tesekkur ederim tamam beklemedeyim bende cekip aticam
|
|
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
sapıtma aracın soğuk olmasından ve bujilerden kaynaklanıyor devir sabit ama motor sanki kesilip kesilip çalışırmış gibi değişik bir çalışma yapar hafif dizel traktörler gibi
|
|
change
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Aynen oyle ses de isinana kadar garip ne yapilmasi lazim
|
|
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
bujilerini değiştir aracın ateşleme sistemlerini kontrol ettir ve açık hava filtresi varsa iyi birşey kullan hava karışımınında büyük ölçüde etkisi olur bu kadar yapılacak olanlar
|
|
change
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Tesekkur ederim insallh tanisiriz bigun sizden ogrenilecekcok. Sey var
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Benim buji ler değişti filtreler değişti ama bu durum düzelmedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Ayna :
Arabanız sarsıntılı çalışıyorsa öncelikle .Arabanın sarsıntılı çalışmasının birkaç nedeni olabilir
bunlar:Ateşleme sisteminden kaynaklanan yani bujiler,buji
kablosu,rölanti motoru,avans sensörü(krank sönsörü).Yakıt sisteminden
kaynaklanan yakıt pompası,enjektörler,hava girişi problemi bunların
hepsi araçtaki sarsıntının sebebi olabilir.Motor sarsıntısı koplike bir
arızada olabilir çünkü motorda tam bir devirde üst ölü noktada gerekli
oranda hava ve yakıt karışımının sıkıştığı anda çakan bujiler sayesinde
güç üretir eğer motorda bir sarsıntı mevcutsa özellikle günümüzde sıralı
sistem gaz takılı araçlarda sıkca meydana gelen bir arızadır çünkü bir
araçta komple yakıt sistemini değiştirmek gerçekten profesyonel ve
mühendislik seviyesinde bir iştir arabanıza yenibir yakıt sistemi
taktırmadan önce iyibir araştırma ve bu işin ehli ve yapacağı işin
bilincinde bir ekibe başvurmanız gerekir.Aracınız kalkıştan önce veya
gaza geçişte tekliyorsa muhtemelen bir hava yakıt karışımı problemi
olabilir buda aracınızın performans kaybı ve çok yakıt yakmasına neden
olabilir
|
|
change
|
|
![]() |
|
Hocam çok güzel anlatmışsın. Düzgün baktırmak gerekiyor aracı o zaman. Ama son söylediğin bir kaç ay önce öldü gibi. Gaz doldururken pompa basmadi ya da hava bastı adam tekrar sıfırladı doldurdu ve ondan beridir araç bazen tupe geçmeme sorunu yapıyor. Mesela tüpte giderken bi anda benzine geçiyor tekrar tupe geçiremiyorum sonra dan düzeliyor ama. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
EWE DEPOYA BAZEN GAZ YERİNE HAVA BASIYORLAR BUNUN İÇİN Bİ LPG AYARINA GÖTÜR İHMALE GETİRME AYARLARINA BAKSINLAR NE DEMİŞLER YILANIN BAŞINI KÜÇÜKKEN EZERSEN BÜYÜMEDEN SORUN ORTADAN KALKAR
|
|
change
|
|
![]() |
|
Doğru diyorsun ben bi gaz ayarı yaptırayım.. |
|
![]() |
|
206+ titreme: http://youtu.be/P7DK4-sOrQc
Arkadaşlar videoyu koydum vitesi çekerek. Vites belirli aralıklarla titriyor video da tam belli olmuyor ama koltuğu felan titretiyor. Bugün motor sıcakkende yaptı ilk defa.. Düzenleyen ayna - 17 Ocak 2015 Saat 17:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Aynen bendeki sorun eyvallah cok uyi olmus bu
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |